NOLE, NE IZVINJAVAJ SE MIŠEVIMA! BRZO ĆE ONI U RUPU! Odjekuju Matićeve reči od kojih pljuvačima neće biti dobro!
Foto: AP/EPA/Michael Regan

brzo će mačka nole da se vrati

NOLE, NE IZVINJAVAJ SE MIŠEVIMA! BRZO ĆE ONI U RUPU! Odjekuju Matićeve reči od kojih pljuvačima neće biti dobro!

Srpski fudbaler je pružio podršku najboljem teniseru sveta

Objavljeno:

Dok u svetu, pa i regionu mediji i javnost napadaju Novaka Đokovića koji je sada dežurni krivac i glavna meta zbog onoga što se dogodilo na Adria Turu u Zadru, sportisti iz Srbije i pojedini iz regiona stali su u njegovu odbranu.

Jedan od njih je Nemanja Matić koji je poslao otvoreno pismo podrške najboljem teniseru sveta putem medija u teškim trenucima kroz koje polazi, jer ne samo da je okrivljen za širenje koronavirusa među teniserima, nego i sam je zaražen.

Pismo Nemanje Matića prenosimo u celosti.

- Vidim da se poslednjih dana vodi hajka na Novaka Đokovića jer je organizovao turnir u Beogradu, iako je po zakonima države Srbije sve bilo regularno i isti je organizovan na visokom nivou. Pored svega toga, miševi su izašli iz rupe i dali sebi za pravo da kritikuju svetskog broja jedan, u tenisu ali i u odnosu prema svima ljudima sveta.

- Ali, ne brinem ja. Vrlo brzo će mačka (čitaj Nole) na teren, a miševi u rupu. Turnir je bio sjajan i nadam se da će postati tradicionalan, jer naš tenis to zaslužuje. Jedino što zameram Novaku je što se izvinjava miševima koji ga bez razloga kritikuju. Ne, Nole. Izvinjavaće se oni tebi - uskoro. Veliki pozdrav za sve ljude ovog sveta, iz Mančestera - piše u pismu koje je potpisao Nemanja Matić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.