TIPSAREVIĆU KRIVO ZBOG ĐOKOVIĆA: Ne volim da sažaljevam nikoga, pa ni Novaka! Nerviralo me i kad mene sažaljevaju!
Janko Tipsarević kaže da mu je žao zbog svega kroz šta prolazi Novak Đoković, Foto: Starsport©

Iskren kao i uvek

TIPSAREVIĆU KRIVO ZBOG ĐOKOVIĆA: Ne volim da sažaljevam nikoga, pa ni Novaka! Nerviralo me i kad mene sažaljevaju!

Pre svega prijatelj, a onda i bivši kolega Novakov, istakao je da zna šta je Novak pokušao sa Adria Tour-om

Objavljeno:

Janko Tipsarević, bivši srpski teniser, bio je gost u Jutarnjem programu na televiziji "Prva" u kome je govorio o najaktuelnijoj teniskoj temi u svetu, a to jesu zaraženi teniseri na Adria Touru, među kojima je i njegov prijatelj Novak Đoković.

Svi svetski mediji su uprli prstom u najboljeg tenisera sveta i krive ga za sve, a Tipsarević, koji je organizovao svoj turnir "Eastern European Championship" i koji se i dalje igra, istakao je da mu je krivo u kakvoj situaciji se naša Novak, ali da ne može nikoga da sažaljeva.

- Nije mi drago, ali ne volim da sažaljevam nikoga, jer je mene, nakon sedam operacija, najviše nerviralo kada me neko sažaljeva. Krivo mi je jer znam kakvo Novak srce ima, šta je on pokušao da uradi sa Adria turom rekao je Tipsarević i dodao:

- Kritike nisu 100 odsto pravedne jer njegova ideja nije bila ni da finansijski prihoduje, niti iskaljivanje moći, već samo da se pošalje lepa i dobra slika u svet za grad Beograd i državu Srbiju. Desilo se to što se desilo, što i nije moralo, ali jest - poručio je Tipsarević u uključenju u Jutarnji program sa terena svoje akademije na Zvezdari.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.