DŽUMHUR NE DA NA NOLETA: Znam koliko se bori za sve tenisere na svetu!
Džumhur je stao u odbranu Đokovića, Foto: Starsport©

Mnogi to zaboravljaju

DŽUMHUR NE DA NA NOLETA: Znam koliko se bori za sve tenisere na svetu!

Teniseru iz Bosne i Hercegovine je krivo što neće odigrati egzibicioni meč sa Novakom u Sarajevu

Objavljeno:

Damir Džumhur stao je u odbranu Novaka Đokovića koji se nalazi pred žestokim udarima zbog toga što se na njegovom turniru Adria Tur u Zadru raširio koronavirus među učesnicima.

I sam najbolji teniser sveta je zaražen i uz to mora da trpi svakakve napade i uvrede koje stižu na njegov račun sa svih strana, a vrlo retki su oni koji su stali na njegovu stranu i pružili mu podršku u ovim teškim trenucima za njega.

Jedan od takvih je bosansko-hercegovački teniser Damir Džumhur koji je između ostalog učestvovao na Adria Tur u Beogradu, ali je morao da odustane već u prvom meču zbog povrede.

- Svi smo jako brzo saznali vest da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus, pa mu ovom prilikom želim brz oporavak. Mogu samo da ponovim njegove reči, jer znam da je sve radio čistog srca, sa željom da pomogne svim teniserima. Znam koliko se Nole bori za sve nas, ne samo u regionu, već i tenisere u celom svetu, pa mi je žao što se jedna lepa priča, završila na ovaj način - rekao je Džumhur.

On je trebalo sa Đokovićem da odigra egzibicioni meč u rodnom Sarajevu što bi bio završni događaj Adria Tura, ali nažalost usled cele situacije sve je otkazano.

- Odmah sam postao svestan da od nastavka Adria Tura neće biti ništa, ali to ne znači da Novak u budućnosti neće posetiti moj grad, Sarajevo! Znam da je imao veliku želju da dođe i siguran sam da će se to dogoditi u budućnosti - zaključio je Džumhur.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.