IVANIŠEVIĆ LJUT: Skupljaju političke poene, Novak i ja smo sada dežurni krivci!
Foto: Mario Ćužić / HTS

NIJE ZADOVOLJAN TRETMANOM

IVANIŠEVIĆ LJUT: Skupljaju političke poene, Novak i ja smo sada dežurni krivci!

- To nije u redu - istakao je popularni Zec

Objavljeno: 07:04h

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića i jedan od organizatora Adria Tura, analizirao je aktuelnu situaciju.

- Čuli smo se. Nije im lako. Ali, po mom mišljenju, nosi se jako dobro sa svim, s obzirom na okolnosti. Izdržaće on to, ali nije mu lako - rekao je Ivanišević za "RTL".

Hrvat je objasnio zašto se Novak testirao u Srbiji, a ne u Hrvatskoj.

Na dan kad se to dogodilo, po preporuci Stožera i svih epidemiologa, koji su nam rekli da se svaki teniser može testirati u matičnoj zemlji, tako je i on odlučio u Beogradu se testira. Nismo se testirali zato što nije bilo potrebe. Slušao sam ministra Beroša, koji je rekao da nije bilo potrebe. Niko nije imao simptome. Po tome bi trebalo svaki turista da se testira. Nije bilo potrebe.

Ivanišević je istakao da iako je već odradio dva testa na koronu planira da uradi još jedan u subotu.

- Pridržavali smo se svih mera, od prodaje ulaznica, razmaka... Ne možemo svaku osobu da distanciramo ponaosob. Dogodilo se što se dogodilo i sad je lako biti pametan šta je trebalo, šta nije. Zaraženima želim što brži oporavak.

Ivanišević nema problem da prizna krivicu, ali smatra da se sada skupljaju politički poeni. - Osećamo (se odgovornim) jer ovo je bila jedna velika i super stvar, humanitarna... Žao mi je svih zaraženih i želim im brz oporavak. Na neke se stvari ne može uticati, pa tako i na ovu. Smeta mi što smo postali dežurni krivci za sve i ljudi skupljaju političke poene na nama. A u Zadru je najmanje zaraženih. I sve se svalilo na naša leđa. To nije u redu - zaključio je popularni Zec.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.