DA LI JE DIMITROV SUMNJAO DA JE ZARAŽEN? Detalj s poslednjeg meča koji je igrao baca novo svetlo na celu situaciju!
Dimitrov nije pružio ruku protivniku i sudiji, već ih je samo pesnicom pozdravio, Foto: Printscreen/Twitter/@Stroppa_Del

tek sada su mnogi to primetili

DA LI JE DIMITROV SUMNJAO DA JE ZARAŽEN? Detalj s poslednjeg meča koji je igrao baca novo svetlo na celu situaciju!

Bugarski teniser je postupio vrlo savesno i u skladu sa preporukama lekarskih službi

Objavljeno:

Grigor Dimitrov, koji je prethodnog vikenda bio učesnik teniskog spektakla Adria Tour u Zadru i pre toga i u Beogradu, zaražen je koronavirusom.

Bugarski teniser je u subotu posle prvog odigranog meča odustao od daljeg igranja na turniru i u nedelju mu je u Monte Karlu urađen test na koronavirus koji je pokazao da je pozitivan.

Zbog toga je otkazano finale u kome je trebalo da igraju Novak Đoković i Andrej Rubljov, a skoro svi ostali učesnici ovog događaja i oni koji su u prethodnom periodu bili u kontaktu sa Bugarinom uradili test na koronavirus.

Novak Đoković nije testiran i on će sačekati da dođe u Srbiju i posavetuje se sa svojim lekarom i epidemiologom i posle toga će odlučiti da li će da se testira.

E sada dolazimo do toga i šta se dogodilo u subotu, odnosno, da li je možda Dimitrov sumnjao da je zaražen, što se da videti po njegovom ponašanju posle meča koji je izgubio od Borne Ćorića.

Bugarski teniser je posle meča umesto da pruži ruku protivniku i sudiji samo se pozdravio pesnicom, da bi nešto kasnije odlučio da odustane od daljeg igranja na turniru uz objašnjenje da ima temperaturu.

Tako da je ovo bio savestan potez bugarskog igrača.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.