OTKAZUJE SE OSTATAK ADRIA TURA?! Banja Luka neće videti Đokovića zbog koronavirusa među teniserima?!
Foto: Starsport©

Odluka se čeka

OTKAZUJE SE OSTATAK ADRIA TURA?! Banja Luka neće videti Đokovića zbog koronavirusa među teniserima?!

O tome je govorio glavni direktor celokupnog Adria Tour-a

Objavljeno:

Nakon najnovije vesti da je Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus postavlja se pitanje da li će se Adria Tour nastaviti, odnosno da li će se igrati u Banja Luci koja je na programu za dve nedelje.

Zbog toga što je bugarski teniser zaražen koronavirusom odmah je otkazano finale Adria Tour-a u Zadru u kome je trebalo da igraju Novak Đoković i Andrej Rubljov.

Svi teniseri koji su učestvovali na turniru u Zadru, kao i svi koji su prethodnih dana imali kontakt sa Dimitrovim hitno će biti podvrgnuti testiranju.

Samim time je sada dovedeno u pitanje i da li će se igrati Adria Tour u Banja Luci, a na to još nema konkretnog odgovora iz organizacije, ali će odluka vrlo brzo biti donesena.

- Mi smo upravo doneli odluku za Zadar, a blagovremeno ćemo doneti odluku za ostale turnire - rekao je Đorđe Đoković, direktor celokupnog Adria Tour-a.

Takođe, najverovatnije ovo znači da Đoković neće igrati ni egzibicioni meč protiv Damira Džumhura u Sarajevu, koji je već bio pod znakom pitanja zbog cele organizacije, a kojim bi trebalo da bude završena Novakova turneja po zemljama bivše Jugoslavije pre nego što ode za Ameriku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.