MOGU DA ZAKUCAM PREKO TEBE! Karlović pecnuo Đokovića zbog basketa: Očigledno nisam bolji ni u košarci, ni u tenisu!
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Youtube/Sport Klub

Šeretski odgovor

MOGU DA ZAKUCAM PREKO TEBE! Karlović pecnuo Đokovića zbog basketa: Očigledno nisam bolji ni u košarci, ni u tenisu!

Srpski teniser je potom ocenio svoje košarkaško umeće

Objavljeno:

Posle meča i pobede nad Bornom Ćorićem u drugom kolu Adria Tura u Zadru, voditelj na terenu je podsetio Novaka Đokovića na košarkaški meč koji je igrao pre dva dana sa kolegama teniserima.

Voditelj na terenu je pred svima poručio najboljem igraču sveta da ga ja pozdravio legendarni hrvatski teniser Ivo Karlović i da mu je poručio da "može da zakuca preko njega".

Karlović, iako veteran, i dalje je jedan od najviših igrača na ATP turu, sa visinom preko 2 metra, a uz to je jedan od retkih koji imaju i pozitivan skor u duelima sa Novakom (2-1 u pobedama za Hrvata).

- Očigledno nisam bolji ni u košarci ni u tenisu, od Ive. Pozdrav za Karla. Ivo, nedostaješ nam - poručio je srpski teniser svom kolegi.

Potom se osvrnuo i na košarkaški meč u kome se oprobao.

- Potrudili smo se, ipak smo bili u hramu košarke. Zadar je poznat kao grad košarke i sporta. Trudili smo se, mi smo svi nekako odrasli uz košarku. Ali, definitivno je da je meni lično završnica falila. Dobar sam tu kao nešto driblam, izgleda to kao lepo, ali kad šutnem - ne daj Bože rekao je Novak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.