ĐOKOVIĆA ČUVAJU I POLICIJA I TELOHRANITELJI U ZADRU: Na raspolaganju mu i privatna plaža, a poveo je ličnog kuvara!
Novak Đoković ima jako obezbeđenje u Zadru, Foto: Profimedia

ogromne mere obezbeđenja

ĐOKOVIĆA ČUVAJU I POLICIJA I TELOHRANITELJI U ZADRU: Na raspolaganju mu i privatna plaža, a poveo je ličnog kuvara!

Srpski teniser slobodno vreme provodi u rizortu i na privatnoj jahti koju je iznajmio

Objavljeno:

Novak Đoković je stigao u utorak u Zadar sa porodicom, a kako saznaje "24sata", odseo je u luksuznom rizortu "Falkenštajner" s pet zvezdica u Petrčanima kraj Zadra na predelu Punta Skale.

Luksuzna jahta "Aša" u četvrtak se usidrila u uvali u Petrčanima, a Novakovu suprugu Jelenu su odmah pod pratnjom prebacili od mesta gde se jahta usidrila do rizorta.

Jahta, za koju nedeljni zakup iznosi 50.000 evra, sve vreme je u pratnji pomorske policije, a Đokovića i njegovu porodicu danonoćno čuvaju desetine telohranitelja i zadarska policija. Ipak, iz zadarske policije bili su šturi u potvrdi ove informacije.

Novak Đoković ima i svog privatnog kuvara
Novak Đoković ima i svog privatnog kuvarafoto: Starsport©

- Sve što mogu reći je da policija sprovodi sve mere i radnje u cilju osiguranja sportskog događaja, kao i takmičenja - rekla je Ivana Grbin, portparol zadarske policije.

Kako neslužbeno saznaje "24sata", Novaka čuvaju telohranitelji iz Srbije i ne odvajaju se od njega, čak ni dok uživa na bazenu hotela. Pomno prate sve ostale goste kako bi bili sigurni da se niko od "nepoželjnih" ne bi pojavio.

U "Falkenštajneru", gde uživa u VIP tretmanu posluge, dobro je zaštićen od znatiželjnih obožavalaca jer je čitav rizort "izolovan" i ne može mu se prići na gotovo kilometar, a nalazi se na vrhu privatnog poluostrva koje rizort ima u koncesiji.

Đokoviću je na raspolaganju i privatna plaža na kojoj je odradio trening. Osoblje hotela ga po rizortu prevozi u golf vozilima. Đoković ima i svog privatnog kuvara koji mu priprema specijalitete, a dok ne odmara u hotelu, vozi se na jahti koju je unajmio po zadarskom akvatoriju. Uz Đokovića, tamo su smešteni i Borna Ćorić, Marin Čilić, Iva Majoli i ostale face iz sveta tenisa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.