NOVAK POKAZAO KOŠARKAŠKI TALENAT: Ćorić asistirao, Čilić sipao trojke, a MVP je Zverev!
Đoković igra košarku, Foto: Printscreen

sjajna zabava

NOVAK POKAZAO KOŠARKAŠKI TALENAT: Ćorić asistirao, Čilić sipao trojke, a MVP je Zverev!

- Drugo poluvreme sigurno je bilo bolje od prvog. Zverev svakako ima najviše zakucavanja

Objavljeno: 20:38h

Novak Đoković, Marin Čilić, Borna Ćorić, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov odlučili su pre nego što zakorače na teniske terena da isprobaju parket dvorane Krešimir Ćosić.

- Drugo poluvreme sigurno je bilo bolje od prvog. Zverev svakako ima najviše zakucavanja, Dimitrov se najviše borio dok je Borna najbolji asistent. Svi volimo košarku, a ovo je jedna od najbitnijih arena košarke u regionu. Svi smo počašćeni što smo ovde. Hvala košarkaškom klubu Zadar što nam je omogućio da zaigramo s njihovim prvotimcima. Košarkea je tradicionalni sport kako u regionu tako i u Hrvatskoj, a pogotovo ovde u Zadru. Jako sam srećan što sam imao prilike s ovim momcima da delim teren – izjavio je Novak Đoković.

Pričao je o prijateljstvu mešu igračima.

- Mi sportisti osećamo odgovornost da budemo u dobrim i prijateljskim odnosima, da se međusobno uvažavamo i poštujemo. S Marinom i Bornom imam izuzetno dobar odnos na terenu i izvan njega. Oni su vrhunski igrači i želim im sve najbolje kao i Saši Zverevu i Dimitrovu, te svima koji su došli ovde da podrže humanitarni sportski događaj "Adria Tour". Hvala Hrvatskom teniskom savezu, hvala KK Zadar, te svim domaćinima na izuzetnom gostoprimstvu.

Novak i ostali teniseri su s igračima KK Zadar Dominickom Gilbertom, Jurom Planinićem, Karlom Uljarevićem, Janom Palokajem i Dujom Bralom. Iako je čitav susret prošao u prijateljskoj atmosferi, teniseri su odlučili da pokažu sve što znaju s košarkšakom loptom i da pobede. Novak je pokazao impresivnu pokretljivost na terenu, Marin Čilić je iznenadio dalekometnim trojkama, Borna Ćorić bio je najbolji asistent, a Grigor Dimitrov pokazao je iznimnu hrabrost i borbenost. Ipak, titulu igrača utakmice odneo je Nemac Aleksandar Zverev kojem je njegovih 198 cm svakako pomoglo da dominira terenom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.