ĐOKOVIĆ TRENIRAO U ZADRU: Zverev i Nole osetili šljaku i odradili paklene pripreme pred turnir!
Foto: Mario Ćuzić / HTS

adria tour

ĐOKOVIĆ TRENIRAO U ZADRU: Zverev i Nole osetili šljaku i odradili paklene pripreme pred turnir!

Zadarski Tur počinje u petak 19. juna, svečanim otvaranjem u 17 časova, a zatim sledi egzibicija Novaka Đokovića i zvezda Tura (17.30), te žreb u 19 časova

Objavljeno:

Teniska elita se preselila u Zadar gde će biti održan drugi po redu humanitatni turnir Adria Tour, na čelu sa najboljim igračem sveta Novakom Đokovićem.

Nije šala kada najbolji na svetu dolazi u vaš grad i zato je veliko interesovanje u Zadru za ovaj spektakl, a tribine su namontirane da prime 9.000 ljudi.

Đoković je doputovao u sredu posle podne, a već tog dana je predveče trenirao na plaži, a u četvrtak je izašao na terene na Višnjiku da malo oseti lopticu i reket.

1 / 4 Foto: Mario Ćuzić / HTS

Na treningu mu se pridružio i Saša Zverev koji će takođe nastupiti na Adria Touru. Osim njih dvojice igraju Marin Čilić, Borna Ćorić, Grigor Dimitrov.

Zadarski Tur počinje u petak 19. juna, svečanim otvaranjem u 17 časova, a zatim sledi egzibicija Novaka Đokovića i zvezda Tura (17.30), te žreb u 19 časova.

Subotnji teniski program počinje u podne egzibicionim mečom između Done Vekić i Olge Danilović, a nastavlja se prvim delom programa, koji počinje u 14 časova i drugim, sa početkom u 19 časova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.