ĐOKOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO KOVAČEVIĆU JER MU JE DIRAO SINA: Šta je on - neki jastreb?
Siniša Kovačević, Novak Đoković i Srđan Đoković, Foto: Dragana Udovičić, Beta/Branislav Božić

NOVI VERBALNI RAT

ĐOKOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO KOVAČEVIĆU JER MU JE DIRAO SINA: Šta je on - neki jastreb?

- Ja bih mu samo preporučio da se bavi sobom i svojim poslom - istakao je tata Đoković

Objavljeno: 13:37h

Nakon što se najbolji teniser sveta solidarisao sa demonstrancijama u SAD zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda, scenarista Siniša Kovačević, koji je u stranci Vuka Jeremića, imao je poruku za Novaka.

- Novak uz borce protiv rasizma. Bravo. I koale zaslužuju tvoju brigu, Amazon takođe, siromašni teniseri sa zaradom ispod sto hiljada dolara godišnje, gladni u Africi, bolesni od korone u Italiji. Kad uhvatiš malo vremena, baci pogled i na svoj narod. Znaš, diko naša, ovde je surova diktatura - objavio je Kovačević na svom Tviter nalogu.

Sada se, putem emisije Sportlight, autora Igora Miklje, u produkciji Soccer portala, tim povodom oglasio i Srđan Đoković, koji je veoma žustro odgovorio kritičaru lika i dela svog sina.

- On je neki jastreb koji voli tako da vređa ljude i da ostane tako na njemu, da mu niko ne odgovori ni za šta. Ja bih mu samo preporučio da se bavi sobom i svojim poslom. Gospodin Siniša Kovačević je ogromno ime u svetu umetnosti, ali protivanje Novaka i pozivanje da se on priključi bilo kome je više nego ružno. Naša zemlja je Srbija, naša stranka je Srbija - istakao je tata Đoković.

Šta vi mislite o ovome?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.