DOK GA SVI NAPADAJU, VIMBLDON PODSEĆA DA JE ON I DALJE NJEGOV ŠAMPION: Đoković je i ove godine jeo travu na terenu!
Novak Đoković jede travu sa Vimbldona, Foto: Printscreen/Youtube/Wimbledon

Sjajan gest

DOK GA SVI NAPADAJU, VIMBLDON PODSEĆA DA JE ON I DALJE NJEGOV ŠAMPION: Đoković je i ove godine jeo travu na terenu!

Organizatori turnira su snimili video u kome su predstavili situaciju kao da se Vimbldon ipak igrao i ove godine

Objavljeno:

Novak Đoković neće ove godine braniti titulu na Vimbldonu pošto je najprestižniji teniski turnir na svetu otkazan zbog pandemije koronavirusa i uopšte se neće igrati ove godine.

Veliki je to udarac za Engleze koji mnogo drže do tradicije i u sportu, a Vimbldon jeste turnir sa najvećom tradicijom i mnoge boli što ga neće biti ove godine.

A da je situacija "normalna" on bi baš počeo krajem ovog meseca i tim povodom su organizatori odlučili da urade jedan kratak snimak u kome će u stvari izgledati kao da se Vimbldon odigrao ove godine.

Uz kombinaciju snimaka sa prethodnih turnira i materijal snimljen u okviru karantina u kome porodice na svoj travnjacima ispred kuće igraju tenis, autori su predstavili kao da se turnir u stvari odigrao.

Neizostavan je u tom snimku bio i naš Novak Đoković pošto se klip završava njegovom jedenjem trave na Centralnom terenu posle svake osvojene titule i tako na simboličan način je predstavljeno da će šampionski pehar ostati u rukama najboljeg tenisera sveta još godinu dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.