IVANIŠEVIĆ ZA ESPRESO: Napadaju ga sa svih strana, nikada takvu glavu nisam video, ne bih bio Đoković ni 5 minuta!
Foto: Adria Media TV

adria tour

IVANIŠEVIĆ ZA ESPRESO: Napadaju ga sa svih strana, nikada takvu glavu nisam video, ne bih bio Đoković ni 5 minuta!

Zanimljiva izjava Gorana Ivaniševića

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Nakon pobede Novaka Đokovića na startu "Adria toura", njegov trener Goran Ivanišević je izašao na konferenciju za medije i odgovarao na pitanja novinara.

Legendarni hrvatski teniser je za Espreso izjavio šta misli o konstantnom napadu na Novaka u poslednje vreme i kako se svetski broj 1 nosi sa svim tim.

- Što se tiče US Opena, on je izrazio svoje mišljenje, Novak nije rekao "nemojte da igrate", već da su to drugačiji uslovi. Pitajte Zvereva i ostale, to je svima rekao. Uvek priča iskreno ono što misli, kad kaže nešto, to se odmah kritikuje i kada je dobro i kada je loše. I pre neki dan je igrao fudbal i kritikovao ga je Nemac, zbog toga što igra fudbal, a 400 tenisera na "Zoom callu" priča o US openu. Ne bih bio Novak ni na 5 minuta, ja nikada takvu glavu nisam video, možda postoje sportisti koje još nisam upoznao. To je neverovatno kako on to "hendluje" i još je broj jedan i ima želju, još hoće svakome da pomogne. Donirao je u Srbiji, Italiji, imao je vremena za svako malo dete. Uvek se nađu kritičari, ali on to sa osmehom sve podnosi, sve to stavlja u levi, desni ili zadnji džep. Zato je najbolji, zato će i dalje biti najbolji i svaka mu čast.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.