VIDELA SAM ŠTA NOVAK RADI! U KOM DELU SVETA JE TO DOZVOLJENO?! Još jedna teniserka se ustremila na Đokovića!
Novak Đoković je ponovo na meti kritika, Foto: Starsport©

Dokle više?

VIDELA SAM ŠTA NOVAK RADI! U KOM DELU SVETA JE TO DOZVOLJENO?! Još jedna teniserka se ustremila na Đokovića!

Očigledno nije upoznata sa situacijom u Srbiji

Objavljeno: 14:51h

Malo malo pa neko napadne Novaka Đokovića iz sveta tenisa, a u poslednje vreme je često na udaru teniserki.

Nakon što ga je u sredu prozvala Danijela Kolins iz SAD, sada je isto učinila i Kiki Bertens iz Holandije, ali ovog puta iz drugog razloga.

Ona je pratila šta najbolji teniser sveta radi tokom boravka u rodnoj Srbiji gde organizuje seriju turnira "Adria tour" i opasno mu zamerila što se ne ponaša u skladu sa situacijom, jer pandemija koronavirusa još nije u potpunosti prošla.

KikI Bertens prati šta Đoković radi
KikI Bertens prati šta Đoković radifoto: EPA/Tannen Maury

Sedma igračica planete je poručila da se Đoković ne pridržava pravila socijalne distance koja su i dalje na snazi u većini država, a očigledno nije upoznata sa situacijom u Srbiji.

- Videla sam ga kako se fotografiše sa svima i kako se rukuje sa zvaničnicima tokom promocije Adrija Tura. Kako je to moguće? U kom delu sveta je to dozvoljeno? - poručila je Bertansova.

Ona se potom osvrnula na aktuelnu situaciju i temu da li bi trebalo da se US open uopšte održi.

- Idealno bi bilo kada bi se sezona nastavila u avgustu, ali deluje mi da je to jako teško izvodljivo. Ako ne možemo slobodno da putujemo i da budemo sigurni za zdravlje, ne vidim poentu nastavka sezone. Meni ne smeta da se u avgustu igra US Open bez publike, ali šta ako neki takmičar bude pozitivan na koronavirus? Da li ćete ga onda izbaciti sa turnira, kao i takmičare sa kojima je trenirao? Nema smisla da igramo samo Gren slemove ako nema pravih uslova za to. Možda bi trebalo da žrtvujemo celu sezonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.