FEDERER ŠOKIRAO TENISKI SVET: Nedostajaćete mi, povreda je bila jača!
Foto: EPA/Lynn Bo Bo

operacija

FEDERER ŠOKIRAO TENISKI SVET: Nedostajaćete mi, povreda je bila jača!

Federer je neočekivano operisao desno koleno krajem februara, zbog čega je trebalo da propusti celu sezonu na šljaci i vrati se na travi

Objavljeno: 09:26h

Rodžer Federer, švajcarski teniser, objavio je da je bio primoran da se podvgne još jednoj operaciji.

Federer je neočekivano operisao desno koleno krajem februara, zbog čega je trebalo da propusti celu sezonu na šljaci i vrati se na travi.

Nova operacija dolazi takođe naprasno, samo nekoliko dana nakon što je njegov trener Severin Luti objavio da oporavak ne ide kako je očekivano.

- Dragi navijači, nadam se da ste bezbedni i zdravi. Pre nekoliko nedelja sam napravio korak unazad vezan za moj oporavak, tako da sam morao da odem na još jednu brzinsku artroskopsku proceduru na svom desnom kolenu. Sada, kao što je bio slučaj i pred početak sezone 2017, planiram da odvojim potrebno vreme kako bih bio 100 odsto spreman da igram na najvišem nivou. Nedostajaćemi navijači i Tur, ali željno iščekujem da vidim sve nazad na Turu na početku sezone 2021. godine. Sve najbolje, Rodžer - glasi Federerova poruka navijačima.

Švajcarac, trenutno četvrti teniser planete, ovim je i potvrdio da se sigurno neće takmičiti tokom 2020. godine, ukoliko to uopšte bude moguće.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.