FIRER PRETI NOVAKU ĐOKOVIĆU! Jeziva poruka Gorana Davidovića
Foto: Starsport©, BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/TC

strašno

FIRER PRETI NOVAKU ĐOKOVIĆU! Jeziva poruka Gorana Davidovića

- Dok traje Kristalna noć u Americi, ima Srba koji to podržavaju. Da i to uđe u zapisnik... i da se ne zaboravi - napisao je Davidović

Objavljeno: 15:07h

Strašno ubistvo Afroamerikanca Džordža Flojda u bukvalnom smislu je zapalio Ameriku, u kojoj se održavaju veliki protesti zbog ovog jezivog čina. Mnogo sportista širom sveta je osudilo ovaj zverski potez američkog policajca, a jedan od njih je bio i Novak Đoković o čemu smo već pisali na našem sajtu.

Zbog ovakve reakcije najbolji teniser sveta se našao na udaru Gorana Davidovića poznatijeg kao Firera, lidera zabranjenog neonacističkog Nacionalnog stroja, koji je u više navrata izazivao versku, rasnu i nacionalnu mržnju.

Sada je ponovo to uradio, tako što je na svom Tviter nalogu poslao jezivu prouku Novaku Đokoviću.

- Dok traje Kristalna noć u Americi, ima Srba koji to podržavaju. Da i to uđe u zapisnik... i da se ne zaboravi - napisao je Davidović, a pre toga je objavio tvit sa sledećom porukom:

- Slika i prilika 'belih budala' koji podržavaju crne rasiste i antifa. Doći će i na vas red, jer ste pogrešne boje kože.

Kristalna noć je bio veliki pogrom koji se desio širom Nemačke u noći 9. novembra, 1938.. Pogrom je bio usmjeren protiv jevrejskih građana širom zemlje, i za mnoge posmatrače je bio prva naznaka onoga šta danas nazivamo Holokaustom.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.