DROGIRAN SAM IGRAO PROTIV JELENE JANKOVIĆ: Srbin otkrio šokantan detalj iz života poznate teniserke!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

"posle krećeš da se gasiš"

DROGIRAN SAM IGRAO PROTIV JELENE JANKOVIĆ: Srbin otkrio šokantan detalj iz života poznate teniserke!

- Tek pre godinu dana sam mogao da potrčim. Ni ja ne znam da li sam se još uvek izvukao, početkom 2016. sam se poslednji put drogirao - rekao je Gnjatović

Objavljeno:

Pre nekoliko dana smo pisali o teškom životnom putu nekada velike nada sprskog tenisa Nikole Gnjatovića, koji je otkrio novi šokantan detalj iz svog života.

Momak koji je svojevremeno pobedio Rodžera Federera i mogao da postane drugi Đoković je pričao o treningu sa Jelenom Janković. On je sa nekada prvom teniserkom sveta sparingovao u veoma drogiranom stanju.

- Jesam, ali nije znala. Nemam pojma kako. Nisu ljudi jednostavno znali jer sam najnormalnije obavljao poslove i to nekako ide u početku. Ali posle krećeš da se gasiš. Tek pre godinu dana sam mogao da potrčim. Ni ja ne znam da li sam se još uvek izvukao, početkom 2016. sam se poslednji put drogirao.

Deca treba da budu iskrena sa roditeljima. Moj otac je eksplodirao kada je saznao. Kada sam igrao aktivno, nisam konzumirao. Vratio sam se 1999. u Srbiju kao potencijalni vojni obveznik i nisam mogao da napustim zemlju, odnosno da branim bodove iz 1998. Izgubio sam ih dosta, trebalo je da opet prolazim kroz kvalifikacije što mnogo košta, onda sam otišao u Bosnu. Tamo se desilo šta se desilo. Tu počinje pakao - rekao je Gnjatović, a preneo Blic.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.