SRBIJA ĆE MU BITI VEČNO ZAHVALNA: Potez za divljenje Novaka Đokovića!
Foto: Starsport©

bravo!

SRBIJA ĆE MU BITI VEČNO ZAHVALNA: Potez za divljenje Novaka Đokovića!

Ne prestaje sa svojim humanim radom

Objavljeno:

Fondacija Novaka Đokovića poklonila je Kliničkom centru Kragujevac, četiri respiratora i 20 kliničkih monitora za praćenje stanja pacijenata, ukupne vrednosti 122.000 evra.

"Nadamo se da će donirana oprema biti vaš saveznik u lečenju, i u mnogome olakšati rad zdravstvenim radnicima", rekla je Emina Potrić, menadžerka Fondacije za prikupljanje donacija.

Istakla je da su;"lekari, medicinske sestre i svi zdravstveni radnici ponos naše zemlјe i svesni smo koliko je energije i napora potrebno da u postojećim, vanrednim uslovima, budu na najvišem nivou".

V.d. direktor Kliničkog centra Kragujevac Predrag Sazdanović ;je rekao da je donacija Fondacije Novaka Đokovića jedna od najvećih koju je ta ustanova primila otkad postoji.

Zahvalio je Fondaciji za opremu koja je, kako je rekao, neophodna u lečenju i sada, tokom epidemije, a biće i ubuduće.

- Kao izraz zahvalnosti i poverenja građana Srbije, koji se leče u Kliničkom centru Kragujevac, tokom pandemije koronavirusa, bili smo izuzetno ponosni da primimo donacije građana, privrednika i kompanija iz cele zemlje... medicinske aparate, sredstava za higijenu, lekove, hranu - naveo je Sazdanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.