HRVATI ČEKAJU ĐOKOVIĆA: Ivanišević otkrio nove detalje!
Nole i Ivanišević, Foto: EPA/Peter Klaunzer

biće spektakl

HRVATI ČEKAJU ĐOKOVIĆA: Ivanišević otkrio nove detalje!

- Dobili smo potvrdu da će se moći popuniti polovina kapaciteta stadiona, ali nadamo se da će kroz mesec dana moći i više

Objavljeno:

Novak Đoković organizuje fenomenalni turnir pod nazivom "Adria Tour".

Na njemu će učestovovati imena poput Dominika Tima, Aleksandra Zvereva, Grigora Dimitrova, Borne Ćorića, Marina Čilića...

Serija mečeva kreće u Beogradu 13. i 14. juna, pa se nastavlja u Zadru (20./21.), zatim Crnoj Gori (27./28., Tivat?) i Banja Luci (3./4.).

Novakov trener Goran Ivanišević je izjavio da će publici biti dozvoljen ulaz na mečeve u Hrvatskoj, ali u sprecijalnom režimu.

- Dobili smo potvrdu da će se moći popuniti polovina kapaciteta stadiona, ali nadamo se da će kroz mesec dana moći i više - rekao je Goran za Narodni radio.

I Đokovićev trener mogao bi biti jedan od učesnika ovog putujućeg spektakla jer zamisao je da se u dvodnevne mečeve uključe teniske legende, ali i teniserke.

- Svi prihodi od sponzora i TV prava idu u mnoge humanitarne organizacije uključujući u moju, a drugi će teniseri birati kojim će humanitarnim organizacijama donirati. Mečevi će biti vrlo atraktivni jer iako se radi o humanitarnom turniru, potrudićemo se da publici pružimo takmičarski tenis te sve ono što se od nas i očekuje. Zahvaljujem Hrvatskom teniskom savezu na koorganizaciji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.