JEDNA OD NAJVEĆIH SVETSKIH ZVEZDA STIŽE U BEOGRAD: Novak potvrdio još jednog učesnika Adria toura!
Foto: ap

velika vest

JEDNA OD NAJVEĆIH SVETSKIH ZVEZDA STIŽE U BEOGRAD: Novak potvrdio još jednog učesnika Adria toura!

Najbolji teniser planete organizuje turnir "Adria Tour" koji će okupiti neke od najvećih i trenutnuo najboljih tenisera planete poput Dominika Tima i Grigora Dimitrova.

Objavljeno: 15:49h
Uroš Marjanović

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obratiće se javnosti na konferenciji za medije povodom predstojećeg takmičenja "Adria Tour".

Najbolji teniser planete organizuje turnir "Adria Tour" koji će okupiti neke od najvećih i trenutno najboljih tenisera planete poput Dominika Tima i Grigora Dimitrova, a uz to je najavio i iznenađenje u vidu Aleksandra Zvereva.

- Hvala što ste se okupili u velikom broju i što ste prepoznali značaj Jadranske turneje koja će trajati mesec dana. Ja sam izuzetno srećan i radostan što ću imati priliku da igram pred domaćom publikom u Beogradu i što ću putovati po regionu i tamo nastupati. Humanitarnog je karaktera, svi prihodi će kompletno ići u takve organizacije. Svetske zvezde koje budu dolazile ovde imaće mogućnost da sami izaberu gde će donirati novac. Oni svi ovde dolaze besplatno na ovaj turnir. Neki će igrati jedan vikend, neki više, sada što se tiče tih imena, postoji izvesna razlika. Jedna fenomenalna vest je da će Saša Zverev doći u Beograd, pored Dimitrova i Tima. Stvarno sam im jako zahvalan i presrećan što ću imati mogućnost da dovedem njih trojicu i nadam se da će do tog 13. juna nešto promeniti pa se nadam da ćemo imati i publiku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.