NOVAK IZ AVIONA ODMAH ISTRČAO NA TEREN: Ma kakav Dorćol, ceo Beograd je čuo krik Đokovića sa treninga u Srbiji!
Novak Đoković je trenirao u Beogradu, Foto: Printscreen/Instagram

Prijalo mu je

NOVAK IZ AVIONA ODMAH ISTRČAO NA TEREN: Ma kakav Dorćol, ceo Beograd je čuo krik Đokovića sa treninga u Srbiji!

Srpski teniser se pomalo uželeo tenisa dok nije stigao u rodni grad

Objavljeno:

Nije časio ni časa Novak Đoković po dolasku u Beograd, već je takoreći odmah po izlasku iz aviona otišao na teren i trenirao.

Najbolji teniser sveta je u subotu stigao u svoj rodni grad i već u popodnevnim časovima je bio na terenima na 25. maju u okviru kompleksa i restorana "Novak" na Dorćolu.

Koliko je Novak bio željan tenisa govore nam i snimci sa treninga, a jedan se posebno ističe kada je protiv svog sparing partnera ostvario direktan poen.

Prodrao se Đoković iz petnih žila tako da su ga čuli ne samo na Dorćolu, nego i u većem delu Beograda.

Inače, Đoković se u Beogradu nalazi i zbog početka serije turnira koju je organizovao po gradovima bivše Jugoslavije "Adria tour" i koji će okupiti neke od najboljih igrača planete poput Dominika Tima i Grigora Dimitrova.

Đoković će turnir organizovati u Beogradu, Zadru, Banjaluci, Crnoj Gori i Sarajevu, a format turnira će biti izmenjen u odnosu na klasične sa ATP tura.

Igraće se po sistemu sličnom onom na Završnom mastersu. Biće formirane dve grupe sa po četiri igrača, svako igra sa svakim na dva dobijena seta i četiri gema.

Planiraju se četiri vikenda, počev od 13. i 14. juna u Beogradu, preko 20. i 21. u Zadru, Vidovdan će teniseri dočekati u Crnoj Gori (27. i 28. juna), Banja Luka će ih ugostiti trećeg i četvrtog jula i na kraju petog jula sledi egzibicija između Đokovića i Džumhura u Sarajevu.

Cilj turnira je da se teniseri vrate u takmičarsku formu, ali i da se prikupe sredstva za pomoć obrazovanju i ranom razvoju dece koje sprovodi fondacija prvog reketa planete.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.