OD ALKOHOLA NISAM VIDEO LOPTICU TOKOM MEČA DEJVIS KUPA: Nikad otkrivena pikanterija iz Noletove karijere!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ali Haider

OVO SE NIJE ZNALO

OD ALKOHOLA NISAM VIDEO LOPTICU TOKOM MEČA DEJVIS KUPA: Nikad otkrivena pikanterija iz Noletove karijere!

Maša ga je opomenula da mora da bude iskren "do koske", na šta je on imao spreman odgovor

Objavljeno: 20:18h

Novak Đoković i Marija Šarapova održali su veoma interesantno druženje preko Instagrama, tokom koga su se dotakli mnogih tema iz prošlosti.

Odgovarali su i na pitanja fanova, a jednog je zanimalo da li su ikada u životu pijani ili mamurni igrali meč. Prva je odgovarala Maša.

- Nikad nisam pijana ili mamurna otišla na meč. Jedini meč pred koji nisam spavala više od tri sata, imala sam neke privatne probleme, bilo je to finale Rima, igrala sam protiv Karle Suarez-Navaro. Pobedila sam, ali ne znam kako. Pomislila sam, ako ću se ovako osećati mamurna - kaže Šarapova.

Marija Šarapova
Marija Šarapova foto: AP

Onda je usledio Noletov odgovor.

- Ni ja nikad nisam bio mamuran na terenu. Nikada nisam bio toliko neodgovoran, ali jesam imao lude noći tokom vikenada Dejvis kupa. Bio sam mamuran dok sam gledao druge kako igraju, znajući da neće biti šanse da igram - rekao je.

Nole i Maša
Nole i Maša foto: Printscreen

Maša ga je opomenula da mora da bude iskren "do koske", a on je izdvojio jedan meč tokom kog jeste bio pijan, ali tokom kog nije igrao.

- Meč protiv Švedske. Dubl. Vodimo 2:0, 2011. godina, postao sam prvi igrač sveta, svi snovi su mi se ostvarili. Otišao sam u Australiju da gledam naše reprezentativce, i mogu samo da kažem da nisam baš najbolje video lopticu dok su je prebacivali, a-ha-ha.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.