Ana Ivanović kad se zaljubila u Skota nije trenirala dve nedelje!
Adam Skot i Ana Ivanović su bili u vezi tokom 2009. i 2010. godine, Foto: Profimedia

priča koju niko nije znao

Ana Ivanović kad se zaljubila u Skota nije trenirala dve nedelje!

Pulmolog Nestorović se prisetio anegdote sa Anom Ivanović

Objavljeno: 08:47h

Branimir Nestorović je gostujući u jednoj emisiji govorio o važnosti zapamćene motorike tela ispričao zanimljivu anegdotu o Ani Ivanović u vreme kada je ona još aktivno igrala tenis.

On se prisetio kako je najbolja srpska teniserka dolazila kod njega nekim povodom i to baš u periodu kada je ušla u vezu sa nekadašnjim dečkom golferom Adamom Skotom.

- Sećam se, jedan kratak period vremena, Ana Ivanović je nešto dolazila kod mene, u ono vreme je bila klinka. I onda zaljubila se u onog Skota i kažu oni "pa nisi trenirala dve nedelje", a ona "pa ja sam se prvi put u životu dve nedelje šetala" - kaže Nestorović.

Branimir Nestorović o Ani Ivanović
Branimir Nestorović o Ani Ivanovićfoto: YoutubePrintscreen

- Zamislite vi kad svakog dana od osam, devet godina pikate lopticu po osam sati i usavršavate to do maksimuma, da to bude svaki milimetar. Kad oni serviraju, ovi vrhunski, ne vidiš lopticu. Ali to je ona inteligencija tela, intuicija, to smo zaboravili i kada smo pričali o lečenju - naveo je Nestorović.

Ana je bila u vezi sa Adamom Skotom od februara 2009. godine i ta veza je potrajala godinu i po dana. Naša teniserka je relativno rano, sa svega 28 godina odlučila da se povuče, a sada je u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima dvoje dece.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.