ĐOKOVIĆ NAJAVIO NOVO UKLJUČENJE UŽIVO: Gost mu je čovek zbog koga je ušao go u ledenu reku!
Novak Đoković prilikom kupanja u ledenoj reci, Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Biće zanimljivo

ĐOKOVIĆ NAJAVIO NOVO UKLJUČENJE UŽIVO: Gost mu je čovek zbog koga je ušao go u ledenu reku!

Njih dvojica će razgovarati o tehnici disanja i samokontroli uma

Objavljeno:

Novak Đoković je spremio novog specijalnog gosta za svoje novo uključenje u "lajv" na Instagramu u okviru projekta "Samosavladavanje" koji je pokrenuo tokom pandemije i kućnog karantina.

Najbolji svetski teniser želi da pomogne ljudima na brojne različite načine a jedan od njih je i podučavanje nekim tehnikama kako da svojim umom nadvladaju neke stvari u svom organizumu i telu.

Posle razgovora na tu temu sa Šervinom Džafarijehom, ovog puta u živom uključenju putem Instagrama će razgovarati sa Vimom Hofom.

U pitanju je čovek koji spada u ekstremne sportiste zbog svoje sposobnosti da izdrži izuzetno niske temperature. Vlasnik je nekoliko Ginisovih rekorda, poput ronjenja ispod leda, polumaratona bez obuće na snegu i ledu, te dugotrajnog kontakta sa ledom...

On i Novak su tokom ove zime se zajedno potpuno goli kupali u ledenoj reci.

- Veoma sam uzbuđen da najavim intervju sa Vimom Hofom, Ledenim čovekom, u sledećoj epizodi 'Samosavladavanja. Savladajte um, ovladajte telom. Vidimo se u 18 časova - najavio je Đoković svoju novu "emisiju".

Inače, Vim Hof ističe da su mu za izdržavanje ekstremnih fizičkih napora, što dugotrajno izlaganje ekstremno hladnim temperaturama svakako jeste, najviše pomogli pravilno disanje i samokontrola uma koja se koristi na Tibetu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.