VELIKI NOVAK ĐOKOVIĆ: Španac oduševljen Srbinom, a imao je šta da kaže na Timov bezobrazluk!
Foto: EPA/ Roman Pilipey

otvoreno o svemu

VELIKI NOVAK ĐOKOVIĆ: Španac oduševljen Srbinom, a imao je šta da kaže na Timov bezobrazluk!

- Video sam da ga iskreno zanima šta se stvarno dešava - rekao je Gomes-Erera.

Objavljeno:

Svima je jasno koliko će koronavirus uticati na kompletan svet i koliko će svi imati velike finansijske gubitke.

Upravo zbog toga Novak Đoković je pokrenuo inicijativu da se pomogne teniserima koji su slabije rangirani i koje žive isključivo od tenisa (nemaju jake sponzorske ugovore). Ovakav stav prvog tenisera sveta naišao je lošu reakciju Dominika Tima, koji se nije složio sa ovim.

- Niko od slabije rangiranih igrača ne mora da se bori za život. Video sam igrače na ITF turu koji nisu posvećeni ovom sportu 100 odsto. Mnogi od njih su poprilično neprofesionalni. Ne vidim razlog zbog kojeg bih im dao svoj novac - rekao je Tim na ovu temu.

Povodom ove sitacije oglasio se Karlos Gomes-Erera 428. teniser na svetu, koji je oduševljen reakcijom najboljeg teniser na svetu.

- Đoković me je nedavno pitao o situaciji sa igračima koji su oko mog renkinga. On se izuzetno interesuje o tome šta se dešava sa teniserima koji nisu deo elite, koji su izvan Top 150. Video sam da ga iskreno zanima šta se stvarno dešava - rekao je Gomes-Erera.

Nije mogao da se ne osvrne na reči Tima.

- Apsolutno se ne slažem sa njim. Ako ste na Turu, onda ste veoma 'gladni'. Znate da, ukoliko ste na samo na čelendžer i fjučrs turu, ne možete da živite od tenisa. Ako pogledate koliko resursa dobijaju ti igrači i to da uspevaju da urade nešto sa njima - to je za uzor. Mnogi su očajni. Video sam da je Dastin Braun rekao da je živeo u automobilu. I ja imam kolege koji španuju rekete svakog dana, ali... Tim je rekao da je video određene igrače, i onda je verovatno mislio da su svi isti, ali ja ne delim njegovo mišljenje", objasnio je španski teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.