NOVAK I NA OVAJ NAČIN HOĆE DA POMOGNE LJUDIMA U DOBA KORONE: Kreće akcija "Samosavladavanje", a evo o čemu se radi!
Novak Đoković sa sinom Stefanom, Foto: Starsport©

o tehnikama samopomoći

NOVAK I NA OVAJ NAČIN HOĆE DA POMOGNE LJUDIMA U DOBA KORONE: Kreće akcija "Samosavladavanje", a evo o čemu se radi!

Najbolji teniser sveta će i ove srede imati "lajv" uključenje na Instagramu

Objavljeno:

Novak Đoković nastaviće da u "živim" uključenjima na Instagramu razgovara sa Šervinom Džafarijehom samo što ovog puta će to činiti u okviru akcije "Samosavladavanje" koju će njih dvojica zajedno voditi tokom prekida teniske sezone.

Najbolji teniser sveta će se tako i ove srede uključiti u "lajv" sa čovekom koji se bavi alternativnim zdravljem, odnosno alternativnim načinima života, a koga Novak naziva svojim pobratimom.

- Projekat 'Samosavladavanja' počinje u sredu u 17:30 časova. Sagovornik će mi biti Šervin. Jednom nedeljno ćemo razgovarati o opštem zdravlju i mogućnostima kojima pojedinac raspolaže kako bi svakim danom živeo najbolju moguću verziju sebe - napisao je Đoković na Instagramu.

Srpski teniser i Šervin će razgovarati o brojnim temama koje se tiču opšteg zdravlja, a posebno nekim mentalnim tehnikama koje pomažu.

- Radujem se onome što sledi jer će se puno korisnih informacija deliti. Nadam se da će svako od nas uživati i ponešto korisno izvući za sebe i okolinu. Živeli - dodao je Novak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.