Novak napokon ispunio svoj dečački san! Ovo je čekao celog života, draže mu je i od Rolan Garosa!
Foto: Profimedia

Bravoo, care!!

Novak napokon ispunio svoj dečački san! Ovo je čekao celog života, draže mu je i od Rolan Garosa!

Srpski teniser nastavlja da dominira na prvom mestu ATP liste, ali ovo je nešto što je sanjao još kao klinac! I napokon mu se ispunio!
Objavljeno: 11:56h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno odmara u Beogradu posle osvajanja Rolan Garosa, ali to ne utiče na njegovu poziciju na ATP listi, gde je i dalje ubedljivo prvi sa 16.950 bodova. Na drugom mestu je Britanac Endi Marej, a treći povratnik na teren Švajcarac Rodžer Federer, koji je zahvaljujući plasmanu u polufinale turnira u Štutgartu "zaradio" 90 bodova i sada ima 6.745.

foto: Fonet
Dalje slede popvređeni Rafael Nadal, Stanislas Vavrinka, Kei Nišikori, Dominik Tim, Tomaš Berdih, Miloš Raonić i Rišar Gaske. A sada to što je Nole čekao celog života. Idol našem najuspešnijem sportisti je oduvek bio Pit Sampras. A sada će Đoković, prestići i njega na večnoj listi. Naime, Novaku je ovo 203. nedelja na vrhu ATP liste, a 102. uzastopna, čime se izjednačio sa Samprasom na četvrtom mestu po broju vezanih sedmica na prvom mestu. A jasno je da će ga prestići već naredne sedmice. Još jednom bravo za Noleta! Bravooo! Nole je nedavno po prvi put osvojio i Rolan Garos, koji je ukupno 12. Grend slem u njegovoj trofejnoj riznici. A i ovaj uspeh, obzirom da mu je Sampras bio uzor, će sigurno stati u red sa svim tim trofejima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.