NE KAŽE SE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novak čita alternativnu istoriju, Jelena mu rekla da je kontroverzan!
Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Ponovo privukao pažnju javnosti

NE KAŽE SE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novak čita alternativnu istoriju, Jelena mu rekla da je kontroverzan!

Zanimljiv razgovor su vodili u novom "lajv" uključenju Novak i Jelena

Objavljeno: 08:55h

U četvrtak je bio Svetski dan knjige, pa je čitanje bilo glavna tema u domu Novaka Đokovića, koji je najpre sa svojom suprugom Jelenom tokom dana imao živo uključenje na Instagramu svoje fondacije tokom koga su čitali knjige deci, a srpski teniser je pokušao da im bliže objasni značaj Nikole Tesle.

Međutim, kasnije tokom večeri, Novak i Jelena su se ponovo uključili uživo iz svog doma u Marbelji, u kome provode vreme u karantinu, ali ovog puta preko Jeleninog zvaničnog naloga i ponovo razgovarali o knjigama.

Ovog puta njihov razgovor je bio veoma zanimljiv, bilo je i šale na sopstveni račun, a najbolji igrač sveta je ispričao koje knjige trenutno čita, odnosno koja je njihova tematika.

- Čitala sam Gandija i o nesputanoj duši. Možeš li i ti pošto pričamo na srpskom, čitaš knjige koje su vrlo srpski orijentisane - obratila se Jelena Novaku.

- Da, kontroverzne - odgovorio je Nole.

- Da, jeste. Ti si vrlo kontroverzna ličnost - dodala je Jelena šaleći se na račun toga da je njen suprug poslednjih dana u žiži medija zbog izjave o protivljenju obaveznoj vakcini protiv koronavirusa, ali Novak joj je kroz osmeh odgovorio.

- Ne znam, šta god da kažem uzima se onako...

Usledilo je Jelenino pitanje koje knjige Novak voli da čita.

- Koja je tvoja omiljena knjiga svih vremena? Da li postoji jedna, pošto je teško izdvojiti. Da li ima neka da te je inspirisala u poslednje vreme i navela na promenu ili transformaciju?

I tada je Đoković rekao koja tematika ga trenutno zanima, što je opet za neke vrlo kontroverzno.

- Ne pada mi na pamet sada. Trenutno sam jako zainteresovan za alternativnu verziju srpske istorije. Kada kažem alternativnu mislim na onu verziju koja nije zvanična. Da smo mi...

- Nebeski narod - dobacila mu je Jelena.

- Ne, nego da smo došli sa Kavkaza u 7. veku na balkansko područje, nego da smo starosedeoci. Čitam knjige Deretića, evo da pokažemo i koja je i pozdravimo gospodina Deretića.

Nakon toga su njih dvoje imali i zanimljiv dijalog o Kosovskom boju, da bi se Novak ponovo vratio na knjige Jovana Deretića, a jednu od njih je držao u rukama i pokazao.

- Serbi, narod i rasa! Veliki pozdrav za profesora kog lično poznajem. Vrlo je interesantno, ne bih ništa da govorim. Vidim da se i danas provlači kroz novine nešto što sam rekao.

- Svako od nas treba da bude otvorenog uma i da uradi svoje istraživanje. Da budemo svesni da je istina negde između. Ako pratimo jednu stranu informisanja, to teško može da nas učini realnim.

Mene čitanja gospodina Deretića, Vidojevića i Damjanovića jako inspirišu. Ona izreka da smo nebeski narod nije slučajna. Tu ću završiti. Ja težim kao tome da smo starosedeoci, ima dosta dokaza. Veliki pozdrav za sve one koji se bore za istinu - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.