DOKLE VIŠE, KOLEGE IZ HRVATSKE? Novi skandalozan tekst komšija o Novaku Đokoviću - sad su baš prekardašili!
Novak Đoković, Foto: Starsport©

MA, DAJTE VIŠE...

DOKLE VIŠE, KOLEGE IZ HRVATSKE? Novi skandalozan tekst komšija o Novaku Đokoviću - sad su baš prekardašili!

Šta li će reći srpski teniser?

Objavljeno:

Novinari jednog poznatog hrvatskog portala napisali su jedan tekst o Novaku Đokoviću koji nam se neće svideti nikom iz Srbije.

Posebno poštovaocima lika i dela Nikole Tesle.

- Đoković otkrio da se najviše divi geniju rođenom u Hrvatskoj: U njemu se pronalazim - stoji u naslovu ovog hrvatskog medija koji namerno nećemo imenovati.

Đoković je u sredu razgovarao sa prijateljem Červinom Džafarijehom, a oni su se dotakli teme alternativnih načina jačanja imuniteta uz pomoć zamenskog leka, stilu života, ali i o fizičkom i mentalnom stanju tokom pandemije koronavirusa.

Tesla i Đoković - ilustracija
Tesla i Đoković - ilustracija foto: Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

Njih dvojica već neko vreme sarađuju po pitanju sportske prehrane i jačanja mentalne svesti. Tema je bilo puno, a pričalo se i o Nikoli Tesli, za koga su Hrvati napisali da je "hrvatski genije srpskog porekla", jednom od Novakovih uzora.

- Jedna od osoba kojoj se divim je Nikola Tesla. On je razumio važnost uma, vraćanje samom sebi te znao je pronaći način kako biti u savršenoj harmoniji. To je njemu pomoglo prilikom izuma, ideja. Mi samo prolongiramo neizbježno, moramo se suočiti s najvećom potragom u životu. Moramo biti najbolja moguća verzija sebe - rekao je Đoković.

Ne znamo samo dokle će više da svojataju Nikolu Teslu, čoveka koji je osvedočeni Srbin, koji je stvarao u SAD, a to što je rođen na teritoriji današnje Hrvatske zaista nema veze sa njegovom inicijalnom nacionalnošću.

Zato, pitamo vas, kolege iz komšiluka... Dokle više?!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.