NOLE JE TAJNO DONIRAO NOVAC BOLNICAMA U ITALIJI: Šef saniteta je bio u šoku posle reči koje mu je saopštio Đoković!
Novak Đoković je pomogao Italiji u borbi protiv koronavirusa, Foto: EPA/Roman Pilipey

ne mora da se zna

NOLE JE TAJNO DONIRAO NOVAC BOLNICAMA U ITALIJI: Šef saniteta je bio u šoku posle reči koje mu je saopštio Đoković!

Otkrivena je tajna na koji način je pomogao srpski teniser i šta je rekao tom prilikom

Objavljeno:

Novak Đoković je pokazao koliko srce ima i koliko je veliki čovek u ovim teškim vremenima i užasnoj situaciji u kojoj se nalazi ceo svet.

Srpski teniser je i ranije bio veliki dobrotvor, a tokom ovih mesec dana od kada je proglašena pandemija koronavirusa ne staje sa svojim humanitarnim radom i doniranjem pomoći u borbi protiv ovog opakog virusa.

Rodnoj Srbiji je donirao medicinsku opremu u vrednosti od milion evra, a nedavno se otkrilo da je isto učinio i za Italiju, tačnije za grad Bergamo koji je najteže pogođen pandemijom.

On je donirao pomoć bolnicama Treviljo-Karavađo i Romano di Lombardija, a sada je Peter Asembergs, šef saniteta za zapadni deo Bergama i čovek koji je bio u komunikaciji sa Novakom, otkrio je da nije mogao da veruje kada se sve dešavalo, kao ni kako je postupio Srbin u celoj situaciji.

- Priznajem, bio sam šokiran u tom trenutku. Da, to je pravi izraz za ono kada mi je prvi teniser sveta na pitanje želi li da objavimo koliko puno nam je dao odgovorio 'Iskreno, meni uopšte nije bitno hoćete li to objaviti i ne mora se znati da sam ja uopšte išta dao, a kamoli koliko. Osim, naravno, ako smatrate da će objavljivanje takve informacije podići svest i kod drugih potencijalnih donatora da urade što i ja' - kazao je Peter Asembergs.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.