NOLE, KOLIKO SI SAMO VELIKI! Đoković ne prestaje sa pružanjem pomoći: Sad pomaže najugroženijim Amerikancima!
Novak Đoković nastavlja sa svojim humanitarnim radom, Foto: Printscreen/Youtube/Dubai Eye 103.8 Sport

veliko srce šampiona

NOLE, KOLIKO SI SAMO VELIKI! Đoković ne prestaje sa pružanjem pomoći: Sad pomaže najugroženijim Amerikancima!

Srpski šampion se uključio u inicijativu za pomoć ljudima koji sebi u ovoj situaciji ne mogu da priušte hranu

Objavljeno:

Novak Đoković ne staje sa svojim humanitarnim radom i pružanja pomoći tokom pandemije koronavirusa širom sveta.

Do sada je najbolji teniser planete donirao Srbiji milion evra u vidu medicinske opreme, a isto je učinio i za bolnicu u Bergamu, u Italiji, a sada se uključio i u takozvani "All in challenge".

U pitanju je akcija za najugroženije porodice u Americi, koje usled teške situacije zbog pandemije, nisu u prilici da obezbede sebi najosnovnija sredstva za život poput hrane.

Akcija je pokrenuta u Americi, a Novaka je pozvao da se priključi Geri Vej Ner Čuk.

- U potpunosti sam za "All in challenge". Dođite da budete moji gosti na US openu. Pravo svakog čoveka je da ima hranu na svom stolu bez obzira na sve, a ova akcija prikupljanja novca trebalo bi mnogim organizacijama da omogući obezbeđivanje hrane za one koji to sebi ne mogu da priušte.

- Za te organizacije i mog gosta ja doniram avionske karte, smeštaj u hotelu, ulaznice za moju ložu, prisustvo treningu i potpisanu opremu sa meča i reket. Jedno potpuno iskustvo sa jednog od najboljih turnira godine. Svih 100% fonda ide za pomoć Amerikancima koji se suočavaju sa glađu. Idite na sajt "All in challenge-a" i učestvujte u licitaciji za ovo iskustvo. Nominujem kao sledeće Serenu Vilijams, Džerarda Batlera i Lebrona Džejmsa - napisao je Đoković na svom Instagramu.

On se prilikom ovog posta obratio i video snimkom svima koji žele da provedu dan sa njim na US openu da se jave i ostave svoju ponudu kojom bi to platili, a novac ide u humanitarne svrhe.

- Zdravo svima. Počastvovan sam što sam deo "All in challenge-a". Nažalost, mnogo porodica širom Amerike se bori trenutno i očajnički im je potrebna naša pomoć i podrška. Molim vas, molim vas, uključite se u akciju i podržite ovu plemenitu i divnu inicijativu kako bismo obezbedili osnovnu i pravo za svako ljudsko biće u SAD i širom sveta hranu u njegovom tanjiru - rekao je Nole.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.