NOVAK UNIŠTIO KIRJOSA ZA SVA VREMENA: Australijanac provocirao u lajvu, a onda je Đoković pred 20 hiljada ljudi...
Novak i Endi su ćaskali u lajvu, Foto: INSTAGRAM/DJOKERNOLE / SCREENSHOT

ko tebe kamenom ti njega hlebom

NOVAK UNIŠTIO KIRJOSA ZA SVA VREMENA: Australijanac provocirao u lajvu, a onda je Đoković pred 20 hiljada ljudi...

Pokazao kakav je gospodin!

Objavljeno:

Mnogo ljudi čekalo je Instagram "lajv" Endija Mareja i Novaka Đokovića, a među njima i Nik Kirjos koji je stigao čak i pre srpskog asa.

Britanac je pokrenuo direktan Instagram prenos malo pre 19 časova za kada je bio zakazan, a srpski as se uključio sa par minuta zakašnjenja.

Ipak, kada je Đoković stigao i izvinio se zbog kašnjenja, naišao je na dvocifren broj poruka u javnom četu Kirjosa koji je indirektno i direktno "prozivao" najboljeg tenisera sveta. Nekoliko puta je pitao Kirjos gde je i šta radi Srbin, a i poručio kako je trenutno u izolaciji, "zaključan" u krevetu.

Poslednji komentar Kirjos je ostavio po ulasku Đokovića u čet, a Srbin se tada nije osvrtao na Australijanca - međutim jeste kasnije.

Imali su zadatak Marej i Đoković da od karakteristika najboljih svetskih tenisera naprave jednog idealnog, a tada je Srbin pokazao koliko je veliki. Na nove "prozivke" kirjosa, Đoković je odgovorio komplimentima.

- Za najbolje servere biram Džona Iznera i Nika Kirjosa. Džon je sjajan, a Nik... Za svoju visinu, Australijanac je fenomenalan, jedan od najboljih servera ikada, kazao je Srbin.

Potom, Marej je krenuo da priča kako je jednom na zagrevanju osetio par žestokih servi Kirjosa, da bi se Novak umešao i udelio nove komplimente uz šalu na račun australijskog igrača.

- On se zagreva? Veliki je talenat Kirjos.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs/Blic sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.