ČOVEČE, RAZBIO SI ME! AKO NAĐEŠ SNIMAK OBRIŠI GA: Novak se prisetio svog prvog meča sa Marijem!
Foto: Profimedia

hit priča

ČOVEČE, RAZBIO SI ME! AKO NAĐEŠ SNIMAK OBRIŠI GA: Novak se prisetio svog prvog meča sa Marijem!

Veliki su prijatelji

Objavljeno:

Novak Đoković i Endi Mari su vodili veoma interesantan razgovor preko Instagrama u kom su se dotakli njihovog prvog meča.

Prvi reket sveta bi voleo da snimak tog meča može da obriše, pošto je igrao katastrofalno.

- Da li se sećaš kada smo prvi put igrali? Imali smo 11 godina i igrali u Francuskoj. Nije bilo linija za dublove - započeo je Novak i nastavio:

- Mislim da naše sećanje nije isto o tom meču. Sećaš li se rezultata? Čoveče, razbio si me! Osvojio sam jedan ili dva gema. Ako nađeš snimak sa meča – izbriši ga. To je bio jedan od mojih prvih međunarodnih turnira. Sećam se da su tu igrali i Gaske, Nadal, Del Potro..."

O najboljim međusobnim duelima su rekli sledeće:

- Jedan od naših najboljih mečeva bio je na Australijan Openu 2012. godine, gde smo igrali skoro pet sati. Takođe, Olimpijske igre 2012. godine u Londonu. Pobedio si 7:5, 7:5, ali ja sam bio zadovoljan kako sam igrao, iako sam bio tužan što sam izgubio. Ti si bio fantastičan. Osvojio si zlatnu medalju i odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri protiv Rodžera - kazao je Đoković.

foto: Starsport©

- Gledao sam skoro isečke iz tog meča i nisam bio zadovoljan, možda su mi pomogli malo i loši uslovi, sećam se da sam bio nezadovoljan jer je duvao vetar - rekao je Mari, a Novak dodao:

-Toliko si bio dobar, da je to za tebe bio možda i jedan običan meč, s obzirom kako si igrao tada.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.