TREBA DA IGRA SA ĐOKOVIĆEM, A ON PLAČE U SVLAČIONICI: Pred slavno gren slem finale desila se prava filmska drama!
Federer i Vavrinka, Foto: AP

POTOM JE USLEDILO REZULTATSKO IZNENAĐENJE

TREBA DA IGRA SA ĐOKOVIĆEM, A ON PLAČE U SVLAČIONICI: Pred slavno gren slem finale desila se prava filmska drama!

Magnus Norman otkriva neverovatnu priču iz svlačionice slavnog Švajcarca

Objavljeno:

Trener slavnog švajcarskog tenisera Stena Vavrinke u teniskom podkastu "Tennis with an accent" (Tenis sa akcentom) prisetio se nikad ispričanih detalja koji su se odigrali u svlačionici njegovog štićenika pred ono legendarno finale US opena 2016. godine sa Novakom Đokovićem.

Vavrinka je tada pobedio, ali put do uspeha bio je sve, samo ne lak...

- Stan ne voli mnogo da priča o taktici pre meča, najvažnije je da se razumemo kod određenih aspekata igre. Pričali smo u svlačionici pre finala protiv Novaka Đokovića i tada sam mu rekao da sam ponosan na sve ono što je učinio, ne samo na US openu nego i tokom letnje turnje - rekao je Norman pa dodao:

- Verovatno je bio nervozan pre početka našeg sastanka i počeo je da plače dok sam ja pričao. Onda sam i ja krenuo da plačem. Meč samo što nije počeo, a nas dvojica smo plakali u svlačionici. Ispalo je sve dobro, to nam je pomoglo da se ispraznimo. Te minute pre početka duela nikada neću zaboraviti.

U tom finalu Vavrinka je posle izgubljenog prvog seta uspeo da preokrene i slavi protiv favorizovanog Srbina sa 6:7 (1:7), 6:4, 7:5, 6:3.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.