ODUZEO NOVAKU JEDNU GREN SLEM TITULU! Poznati teniser ne priznaje Đokoviću pobedu u epskom meču!
Đoković i Federer, Foto: Profimedia

neverovatno

ODUZEO NOVAKU JEDNU GREN SLEM TITULU! Poznati teniser ne priznaje Đokoviću pobedu u epskom meču!

Smatra da je Federer to više zaslužio

Objavljeno:

Ko je najbolji teniser na planeti svih vremena?

Pitanje oko kojeg ima mnogo polemike i mimoilaženja među mišljenjem, međutim, parametar koji bi mogao da konačan odgovor je broj osvojenih Gren slem titula.

Rodžer Federer ih ima, Rafael Nadal 19, a Novak Đoković 17 najvrednijih trofeja iz teniske kolekcije. Pandemija korona virusa prekinula je uzbudljivu trku o tome ko će biti najuspešniji teniser svih vremena, barem kada je ovaj parametar u pitanju.

Nekada drugi teniser sveta Tomi Has ima zanimljivu ideju kako bi moglo da se završi ovo nadmetanje.

- Biće zaista interesantno videti rasplet trke. Đoković je najmlađi od njih trojice i sigurno u sebi ima još minimum dve ili tri titule. Federeru je zbog godina najteže, ali će sigurno sve uraditi da osvoji bar još jednu, a najveće šanse ima na Vimbldonu. Nadala, kada je zdrav, niko ne može da zaustavi na Rolan Garosu. Tim i Đoković mogu da mu zagorčaju život, ali to nije isto što i pobediti ga. Zato je možda najbolje da sva trojica karijeru završe sa po 20 gren slemova – istakao je Has.

Nemac je trenutno direktor Mastersa u Indijan Velsu, a inače je jedan od najboljih Federerovih prijatelja.

- Rodžer je neverovatan. Ima 38 godina, a ne gubi želju za takmičenjem. Osvojio je 20 gren slem titula, a trebalo je 21, jer je protiv Đokovića na Vimbldonu imao dve meč lopte na svoj servis. Njegovo prisustvo, zajedno sa Đokovićevim i Nadalovim, mnogo pomažu promociji tenisa – zaključio je Has.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.