ODUZETA MU ŠANSA: Federer priznao da je očajan zbog otkazivanja Vimbldona
Rodžer Federer, Foto: EPA/Lynn Bo Bo

NIJE MU LAKO

ODUZETA MU ŠANSA: Federer priznao da je očajan zbog otkazivanja Vimbldona

- Mislim da je za sve isto. Neko kao što je Federer, ko dolazi na kraj karijere, sigurno mu je oduzeta jedna šansa na Vimbldonu ove godine

Objavljeno:

Legendarni Tim Henman otkrio je da se čuo sa Rodžerom Federerom nakon otkazivanja Vimbldona i dodao da se Švajcarac veoma razočarao ovakvom odlukom i da mu nije bilo lako.

- Mislim da je za sve isto. Neko kao što je Federer, ko dolazi na kraj karijere, sigurno mu je oduzeta jedna šansa na Vimbldonu ove godine. On je rekao da je očajan zbog te odluke, ali je razume - rekao je Henman i nastavio:

- Ovo će pogoditi veliki broj ljudi na različite načine, ali bitno je da budemo svesni da je moralo da se desi. Pričao sam sa Endijem, nekoliko puta Rodžerom, kao i Felisijanom Lopesom koji je direktor turnira u Madridu. Razmenio sam par poruka sa Tomijem Hasom, pričao sam sa Polom Anakonom u SAD, Džimom Kurijerom takođe. Ovo su veoma izazovna vremena i niko ništa ne zna. Moramo da čekamo, da pratimo savete i da zadržimo naše zdravlje i prebrodićemo situaciju - rekla je legenda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.