Zbog Noleta dobio otkaz, pa imao najbolji seks u životu! (GIF)
Foto: Fonet

kakav car!

Zbog Noleta dobio otkaz, pa imao najbolji seks u životu! (GIF)

Naš čovek koji živi u Parizu odlučio je da podeli svoju avanturu s celim svetom
Objavljeno: 13:56h
Novak Đoković Srbiju
Pariz je danas najlepši grad na svetu! (FOTO) Rolan Garosa
na različite načine Ima li nešto novo na ATP listi? Ima! Novak je oborio sopstveni rekord! (FOTO) - Živim par minuta od terena. Radim kao vozač autobusa u Parizu već par godina. U nedelju sam po rasporedu bio druga smena,što je značilo da neću moći da gledam našeg profesora. U ponedeljak pitam gazdu da proba da mi sredi slobodan dan ili da promenim smenu. Odgovor je bio da nema šanse jer su dvojica na odmoru.Tuga.
foto: Giphy
U petak pred nadredjenima polako krećem da kašljem, uz grimase navodno izazvane bolom u glavi. U nedelju ujutru javljam da sam zakucao u krevetu.Francuz poludeo.Znate koliko mi nije bilo bitno ako njegov bes izazove otkaz? Veoma.... Drugar mi uzima kartu preko nekih dilera, za pozamašnu sumu. Nije mi žao. Naravno juče uživanje ceo dan, najlepši dan u mom životu, ali bukvalno. Pijan sam otišao na Šatrije sa par drugara.
foto: Giphy
Pola meča u Đokovića, pola u prelepu devojku sa Jamajke. Razmenili smo nekoliko pogleda u razmeri 57 prema 2. Ja sam naravno pogledao tih 57 puta. Na kraju posle pobede i onog sunca skupim (ono što Djokovic vuče po terenima već godinama) pridjem,ozbiljno sam se preznojio ispod pazuha od treme prilikom razgovora.
foto: Giphy
Ispotavilo se da će ići u kafić u koji sam ja navodno planirao da idem.Da skratim. Oko tri jutros joj slomim otpor. Odvedem u stan i....Najlepši sex u životu. Budim se pre sat vremena pored nje zaljubljen kao šimpanza. Ona je otišla, sad čekam bilo kakvu poruku ceo dan. Mozda sam i otkaz dobio, ma ljudi za ovakav dan se živi. Nole i ja dobili! Nole, brate, hvala ti!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.