NORMALNO JE DA NAVIJAČI VOLE RAFU I FEDERERA VIŠE NEGO NOVAKA: U najmanju ruku diskutabilne reči poznatog tenisera!
Rodžer, Nole i Rafa, Foto: AP/EPA/Ali Haider/EPA/David Guzman

ŠTA PRIČAŠ TO?

NORMALNO JE DA NAVIJAČI VOLE RAFU I FEDERERA VIŠE NEGO NOVAKA: U najmanju ruku diskutabilne reči poznatog tenisera!

Doduše, kada je krenuo da priča o trenutnom stanju stvari, malo nas je manje naljutio

Objavljeno:

Argentinski teniser Dijego Švarcman dao je jedno od mogućih objašnjenja, zašto navijači na pojedinim velikim turnirima uvek favorizuju rivale Novaka Đokovića, a posebno Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Desilo se često da u finalima navijači podržavaju protivnika Đokovića i to ne jedan deo nego skoro ceo stadion, ali to našem asu nije smetalo da ih "počisti" sa terena.

- Đoković ima drugačiju ličnost, on više deluje kao običan čovek na terenu i pokazuje više loših emocija. Navijači to ne vole toliko. I, onda je normalno da navijači Nadala i Federera vole više od Đokovića - kaže Švarcman i dodaje:

Dijego Švarcman
Dijego Švarcman foto: EPA/Lukas Coch

- Federer i Nadal su teniseri koji imaju perfektno ponašanje na terenu. Prosto mi je neverovatno da su za 20 godina samo nekoliko puta pokazali frustracije, da su nečim izritirani. Desi se nekada sa arbitrima, ali to je retko - pojasnio je argentinski teniser.

Osvrnuo se i na trenutno stanje stvari.

- Đoković je mnogo puta pobedio Nadala na šljaci i Federera na travi. Tako da bih rekao da je malo ispred njih. Videćemo da li će uspeti da dođe do njihovih rekorda. Đoković zna kako mora da održi visok nivo igre, jer ako ne održi, da li će osvojiti još dva grend slema - dodao je momak iz Južne Amerike.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.