POSLAO SAM PORUKU MARIJI ŠARAPOVOJ NA PRIVATAN BROJ DOK SMO OBOJE U KARANTINU: Slomila mi je srce... (FOTO)
Marija Šarapova je objavila svoj broj telefona, a ja sam joj odmah poslao poruku, Foto: Profimedia, Prontscreen

Moje je bilo da pokušam

POSLAO SAM PORUKU MARIJI ŠARAPOVOJ NA PRIVATAN BROJ DOK SMO OBOJE U KARANTINU: Slomila mi je srce... (FOTO)

Kada je već javno objavila svoj privatni broj telefona, zašto onda ne bih pokušao, jer naš narod lepo kaže - "ko pita, ne skita"

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Veći deo planete Zemlje je tokom prethodnih nedelja u kućnoj izolaciji ili karantinu usled vanrednog stanja i zbog toga ljudi na brojne načine pokušavaju da prekrate svoje vreme dok su zatvoreni između četiri zida.

Hteli ili ne hteli da kažemo, ali dosada u ovakvom stanju je neizbežna i zato neki na dovitljiv način se bore protiv nje, a jedan od najneobičnijih je smislila bivša teniserka Marija Šarapova.

Bivša gren slem šampionka se odlučila na jedan korak koji bi retko ko od javnih ličnosti smeo da učini, a koji može imati i svakakve konsekvence.

Međutim, Maša je često donosila i neke neobične odluke, pa je tako i ovu hrabro saopštila na Tviteru.

- Ne samo da sam dobila broj 310 već ga delim s vama. Pošaljite mi poruku! 310-564-7981. Zaista. Recite mi kako ste, pitajte me pitanja ili samo pozdravite - napisala je Šarapova na svom profilu.

Dakle, ona je odlučila da svima otkrije svoj privatni broj telefona, ali ne samo to, nego je i pozvala sve ljude iz celog sveta da joj šalju SMS poruke i da se dopisuju s njom.

Mač, ne sa dve, nego sa milion oštrica, da ne govorimo o tome da je na neki način i dovela u pitanje i svoju bezbednost, osim što će verovatno biti zatrpana milionima poruka.

Marija Šarapova je jedna od najlepših teniserki sveta
Marija Šarapova je jedna od najlepših teniserki svetafoto: EPA/Scott Barbour

Ali, uradila je šta je uradila i to je učinila javno, a ko smo mi da se bunimo?! Ali i zašto ne bismo iskoristili ovu priliku, koja nam se tako niotkuda ukazala.

Zato i ja reših da budem jedan od tih koji će iz svog kućnog karantina poslati SMS Šarapovoj, čisto da vidim da li će odgovoriti.

Uostalom, ovo je prilika koja se ne propušta, zicer, a sa druge strane, to je ipak seksi Maša, jedna od najlepših teniserki svih vremena, ko ne bi voleo da s njom proćaska o bilo čemu, a što je ne bi i malo muvao kad je već situacija takva.

Nije baš ni ne poznato da Maša nešto i nema sreće u ljubavi sa poznatima i slavnima, pa što možda ona ne bi mogla okušala sreću sa nekim "običnim" momkom, takoreći iz komšiluku.

Dobro, nije baš iz komšiluka, ali iz bratske Srbije.

Ali opet kako zapodenuti razgovor sa atraktivnom Ruskinjom, isprovocirati njen odgovor, pa onda da vidimo u kom pravcu će teći čitava stvar.

Sinulo mi je, najbolje je krenuti od tenisa, pomenuti Đokovića, pa onda usput provući i neko "zanimljivo" pitanjce o muško-ženskim odnosima itd.

Uzeh telefon u šake i sročih poruku na engleskom, sledeće sadržine:

- Zdravo Marija, ja sam iz Srbije, sportski novinar. Ko je tvoj omiljeni teniser? Šta misliš o momcima iz Srbije, dali su ti zgodni? U Srbiji smo navijali da se smuvaš sa Noletom. Pozdrav iz Beograda.

Poruka koju sm poslao Mariji Šarapovoj, ubi me autokorekt
Poruka koju sm poslao Mariji Šarapovoj, ubi me autokorektfoto: Profimedia, Prontscreen

"Poruka je poslata", stiže mi obaveštenje i sada sledi ono što mnogi ne vole, pogotovo kad se dopisuju sa osobama suprotnog pola i željno iščekuju njihov odgovor - čekanje.

Nije prošlo mnogo vremena, kad je zavibrirao telefon.

To je to. Evo je. Da li je moguće da mi je odgovorila?! I jeste odgovorila. Ali juče, ahahahaha.

Možda je odgovorila nekom drugom, ali meni nije.

Ipak, džentlmenski i kavaljerski reših da joj dam 24 sata fore da odgovori, ali SMS-a iz Rusije ili sa Floride, ili gde god da se već nalazi, nije bilo i još nije ni stigao.

No dobro, šta je tu je. Morao sam da probam. Što kaže ono naš narod "Ko pita, ne skita". E pa, moje je bilo da pitam.

Ali dobro, mogu da se tešim time, da sam pogrešio kod broja telefona, možda je trebalo još neku cifru da ukucam, ne znam, možda mora i neki broj za poruke za inostranstvo, otkud znam.

Razmišljao sam da joj se možda javim preki Vajbera ili Whatsapp-a, ali na preko ovog broja nije bilo moguće poslati joj poruku na te aplikacije.

Ko zna? Sigurno je i pretrpana porukama, jer sam siguran da nisam jedini koji joj je poslao, niti ona sigurno baš po čitav dan sedi uz telefon i odgovara na sve poruke.

Nije isključena ni mogućnost da joj je telefon pregoreo sa sve karticom od silnih SMS-ova, a i realno teško da uopšte može i pročitate toliki broj poruka u tako brzo, a kamoli još i na svaku da odgovori.

Nisam ni ja neko koga poznaje poput Mardija Fiša (bivši američki teniser), pa da mu javno na Tviteru kaže: "Piši mi", a da on mora da je podseti da ne sme, jer je oženjen.

Bilo kako bilo, ja sam probao, pa sad što se nije desilo. Više sreće u drugom krugu. Nije mi ni prva, a ni poslednja korpa koju sam popio.

Mogu i da sačekam, imam ja vremena, što bi rekli u onom našem filmu.

Koga ste vi pokušali da muvate u karantinu?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.