NIJE DOBRO ZA ĐOKOVIĆA I NADALA: Ali nije dobro ni za one koji nemaju šta da jedu!
Novak Đoković i Rafa Nadal osećaju posledice što se tiče osvajanja trofeja, ali..., Foto: Printscreen/Instagram/rafaelnadal

Mnogi ne misle na njih

NIJE DOBRO ZA ĐOKOVIĆA I NADALA: Ali nije dobro ni za one koji nemaju šta da jedu!

Francuski stručnjak iznosi svoje mišljenje o posledicama koje će ostaviti na tenis trenutni prekid sezone

Objavljeno:

Nedeljama sada već u nazad traje rasprava o tome kako je prekid takmičenja uticao na svetski tenis i tenisere, te ko je imao koristi od toga, a ko je na gubitku.

Pandemija koronavirusa je zaustavila tenis sve do sredine jula i to je mnoge igrače i igračice stavilo u vrlo nezgodan položaj, pre svega one koji nisu toliko uspešni i koji su i sami jedva sastavljali kraj sa krajem.

Na to je između ostalog ukazao teniski stručnjak Tijeri Asijon koji trenira Rišara Gaskea i Žo-Vilfreda Congu.

- Posledice će se osetiti na svima, onima koji pišu istoriju i onima koji samo hoće da imaju da se prehrane. Za tenis je užasno to što se ne igra. Naravno, stvari u svetu su bitnije od tenisa, ali tenisu nije lako. Moguće je da nećemo igrati ni do decembra... Možda - rekao je Asijon koji ističe da je tenis u trenutno većem problemu nego to ko je najbolji igrač svih vremena.

Inače, on je izneo mišljenje i kako cela ova situacija utiče na "veliku trojku", odnosno i on je saglasan da to nimalo ne odgovara Đokoviću i Nadalu.

- Mislim da je Đoković bio spreman da osvoji dva Gren slema ove godine. Nadalu je trebalo da pripadne Rolan Garos i ova situacija nije dobra za njih dvojicu. Za njih je bitno da igraju slemove, pogotovo za Rafu i Đokovića US open i Rolan Garos - rekao je Asijon.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.