Radonjić pred finale: Za Partizan nam je potreban evroligaški nivo!
Foto: Fonet

prihvata ulogu favorita

Radonjić pred finale: Za Partizan nam je potreban evroligaški nivo!

Ne znam da li će biti blistava košarka, ulog je veliki, ali mi moramo da budemo na evroligaškom nivou - rekao je Radonjić
Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa mora da ponovi partije iz Evrolige ukoliko misli da savlada Partizan i osvoji titulu prvaka Srbije. - Očekivano su Crvena zvezda i Partizan u finalu, što ima posebnu težinu jer je ta utakmica više od košarke. Partizan ima kvalitet, veliko iskustvo i drastično je pojačan u odnosu na početak sezone. Ne znam da li će biti blistava košarka, ulog je veliki, ali mi moramo da budemo na evroligaškom nivou - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali „Aleksandar Nikolić”.

foto: Saša Pavlić Koky
Crnogorski stručnjak ističe da crveno-beli veoma motivisano očekuju početak finalne serije sa večitim rivalom. - Ne bežim od uloge favorita, ali podsećam da smo izgubili od Partizana dva puta. Ambicije su nam uvek najviše, da trijumfalno završimo seriju - poručio je Radonjić. On je dodao da Partizan u svom sastavu ima igrače koji znaju kako se osvajaju titule, kao što su Vitkovac, Veličković, Marinković, Vilson i drugi. - Od nas se očekuje da budemo na vrhunskom nivou i to je ono što želimo - zaključio jeRadonjić. Finalna serija između Crvene zvezde i Partizana počinje sutra od 21 sat u hali „Aleksandar Nikolić”. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.