Novakova igra bila je puna oscilacija, ali i to je dovoljno za 3:0 protiv Berdiha! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

još dva meča do istorije

Novakova igra bila je puna oscilacija, ali i to je dovoljno za 3:0 protiv Berdiha! (FOTO) (VIDEO)

Čak je u jednom trenutku nakratko kiša prekinula duel, ali to nije omelo najboljeg na svetu da "očita bukvicu" češkom teniseru
Objavljeno: 15:32h

Najbolji teniser planete Novak Đoković uspeo je da izbori polufinale Rolan Garosa pobedivši Tomaša Berdiha sa 3:0 u setovima (6:3, 7:5, 6:3). Zato ga Jelena obožava! Posle ove fotke svi znaju u čemu je Nole najbolji, a to nije tenis! (FOTO) Meč je trajao nešto više od dva sata, a za ulazak u finale Srbin će se boriti sa boljim iz duela Tim i Gofan. Posle demoliranja u četvrtfinalu, poznat je prvi polufinalni par Rolan Garosa! (VIDEO) Jako su krenuli obojica i nisu dozvoljavali brejk na svoj servis. Berdih je jakim servisima neutralisao odbranu Srbina, ali je ipak popustio pri rezultatu 3:3.

foto: Reuters
To je bio "presek", a od tog trenutka Novak je furiozno završio posao u prvom setu i zasluženo poveo. Nastavio je odlično u drugom i došao do 3:0, te su tada svi mislili da će posao biti lako odrađen.
foto: Reuters
Međutim, Berdih se probudio i uspeo da izjednači na 4:4, potom se stiglo na 5:5, ali to je bilo sve što je uradio, jer je Đoković poveo sa 2:0 (7:5). Na startu treće deonice je malo iznenadio kada je "brejknuo" najboljeg na svetu, ali se ubrzo rezultat izravnao. Bilo je 3:3, a onda se meč prekinuo zbog kiše, opet.
foto: Reuters
Ipak, posle desetak minuta igrači su se vratili na teren, a Novak je uspeo furiozno da osvoji najpre dva gema, jedan brejk, a onda na svoj servis završi meč (6:3). Sva dešavanja sa ovog četvrtfinala pratite uživo uz naš portal. 6:3 - NOVAK JE U POLUFINALU!!! 4:3 - Posle desetak minuta dvojica tenisera vratila su se na teren, a Novak je odmah dobio i četvrti gem. 3:3 - KIŠA JE PREKINULA MEČ!

3:2 2:2
0:1 TREĆI SET!
foto: Reuters
7:5 6:5 4:4
foto: Reuters
3:0 DRUGI SET! 6:3 - Brejk je bio presudan pa je Đoković za 32 minuta osvojio prvi set.
foto: Printscreen/Eurosport
4:3 1:1
foto: Printscreen/Eurosport
foto: Printscreen/ATP

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.