ANA, TI SI NAŠE ZLATO! Bivša teniserka progovorila o donaciji 35 respiratora i medicinske opreme Srbiji za borbu!
Ana Ivanović je pokazala ovim gestom koliko voli Srbiju, Foto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

Beskrajna zahvalnost

ANA, TI SI NAŠE ZLATO! Bivša teniserka progovorila o donaciji 35 respiratora i medicinske opreme Srbiji za borbu!

Nekadašnja najbolja igračica sveta je rekla da su sada najugroženija deca i porodice

Objavljeno:

Ana Ivanović je oduševila i Srbiju i svet kada je otkriveno da je donirala srpskim bolnicama uz pomoć UNICEFA i svojih prijatelja 35 respiratora i medicinske opreme za borbu protiv koronavirusa.

Iako je nekadašnja teniserka želela da javnost za to ne sazna i nije se oglašavala po tom pitanju do sada, ipak je ubrzo sve isplivalo u medijima, a ovaj njen gest je propraćen opštim oduševljenjem.

Pošto se sada već sve saznalo ona je odlučila i da se povodom toga oglasi na društvenim mrežama i zahvali se svima koji su joj pomogli svojim donacijama.

- Želim da uputim beskrajnu zahvalnost svojim prijateljima i partnerima koji su se odazvali mom pozivu da pomognemo UNICEF-u da nabavi neophodnu medicinsku opremu za prevenciju pandemije korona virusa koja će pomoći u spašavanju života u ovim teškim vremenima. Mnogo vam hvala EXLRT, Execom, Udruženje reciklera Srbije, Execom, Kalemegdan Development i Petite Genève Petrović. Vaša podrška je dragocena, jer ova vanredna situacija povećava ugroženost dece i njihovih porodica - poručila je Ana Ivanović.

Uz to, kao donacija stigli su i zaštitne maske i higijenski pribor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.