MA, KAKAV ĐOKOVIĆ! Rafael Nadal je čovek koji bi se borio za moj život!
Foto: EPA/Lukas Coch

izneo stav

MA, KAKAV ĐOKOVIĆ! Rafael Nadal je čovek koji bi se borio za moj život!

Reč američkog stručnjaka

Objavljeno:

Ko je najbolji teniser u istoriji "belog sporta"? To je pitanje o kom će se večno raspravljati i oko koga će se ljubitelji tenisa veoma teško složiti. Za nas će to uvek biti Novak Đoković, ali ne misle svi tako.

Američki stručnjak, nekadašnji teniser i bivši trener Pita Samprasa i Rodžera Federera, Pol Anakon je istakao da je Rafael Nadal đigrač kog bi izabrao kada bi morao da odabere jednog tenisera koji će se, na terenu, boriti za njegov život:

- Njegova neverovatna sposobnost da svaki poen igra kao da ništa drugo na planeti nije važno je iznad svih ostalih. Džimi Konors je bio nalik tome, ali nikada nisam video da neko tako pristupa tenisu... niko u tome nije bolji od Nadala. Sada je već to kliše, ali kada gledate kako on igra i neko vas pita 'Koga biste izabrali da se za vaš život bori u teniskom meču', kako da ne izaberete Nadala? - istakao je Anakon i dodao:

- Nadal je neverovatan. Bilo je sjajno gledati ga u eri u kojoj se on borio sa velikanima ovog sporta. Sedeo sam i vilica mi je padala dok sam ga gledao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.