MRAČNE REČI CICIPASA IZ KARANTINA: Počeo sam da pričam sa stvarima, gubim razum, a posvađao sam se sa porodicom!
Stefanos Cicpas, Foto: Printskrin

teško mu je pala samoizolacija

MRAČNE REČI CICIPASA IZ KARANTINA: Počeo sam da pričam sa stvarima, gubim razum, a posvađao sam se sa porodicom!

Anksioznost i depresija u doba korone su veliki problemi ljudi

Objavljeno: 13:18h

Šesti teniser na planeti Stefanos Cicipas je poslao prilično strašnju poruku iz karantina...

Grk se nalazi već nekoliko nedelja u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa, što je očigledno ostavilo traga na njegovo psihičko stanje. Cicpas je otkrio kako se posvađao sa porodicom i da polako gubi razum.

- Ovakve stvari se dešavaju kad ste zaglavljeni predugo u karantinu, počnete da pričate sa stvarima i da gubite razum. Ako se pitate zbog čega nisam sa porodicom, posvađali smo se pre nekoliko dana i samo sam otišao. Još uvek ih volim, a stvarno se i radujem da ih nekad opet vidim, ali je stvarno stresno biti tamo sa njima. Zato sam odlučio da odem i budem sam - rekao je grčki teniser, koji traži načine da preokupra svoj mozak u ovim teškim vremenima kada moramo ostati kod svoje kuće.

- Ne znam čak ni šta pričam trenutno. Poslednjih dana sam čitao knjige, pokušavao da se obrazujem, da otkrijem nove načine obrazovanja i ovo ne deluje kao zanimljiv vic i ono sa pivom nije zanimljiv vic, nije, samo je bilo u mom frižideru.

Govorio je i o svojoj trenutnoj formi.

- Trudim se da održim formu, ali imam utisak kao da se gojim. To je totalno to, dešava se. Brzo se menja, svakog dana. Stvari nisu istog tempa i ne izgledaju isto kao ranije. Sledećih nekoliko nedelja će biti ključno - istakao je Cicipas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.