VELIK, VEĆI, NOVAK ĐOKOVIĆ: Najbolji teniser sveta je upravo pokazao koliko voli Srbiju - on je naš anđeo čuvar!
Nole, Foto: EPA/Ali Haider

HVALA, doktore

VELIK, VEĆI, NOVAK ĐOKOVIĆ: Najbolji teniser sveta je upravo pokazao koliko voli Srbiju - on je naš anđeo čuvar!

Najveći među najvećima ponovo je pokazao zašto ga svi vole kao brata rođenog

Objavljeno: 12:30h

Veliki Novak Đoković, to je sve što treba da kažemo posle njegovog novog gesta.

Naš as se pre nekoliko dana javio. Poslao je prvi teniser sveta poruku podrške celom svetu u jeku borbe sa koronvirusom.

- Molim se za sve ljude, pogotovo za one kojima je podrška i molitva sada najviše potrebna. Da ozdrave i da svi zajedničkim snagama prebrodimo ovaj virus. Molim vas da ostanete u karantinu - napisao je Novak, koji je potom dodao da njemu boravak u izolaciji prija, budući da vreme provodi sa svojom porodicom - napisao je Đoković.

SuperNole
SuperNole foto: Zorana Jevtić

Ovog dana, održao je konferenciju za medije putem "video-chata", tokom koje je saopštio da je pomogao Srbiji sa milion evra za borbu sa koronavirusom.

- Naša donacija je jedam milon evra za respiratore i medicinsku opremu! Na kineskom tržišti smo došli do respiratora. Moji otac i imajka imaju prijatelje u Evropi u Nemačkoj smo našli respiratore.

- Broj inficiranih ljudi raste svakim danom i ja mloja poroidocica u findacija odlučili smo da prikupimo što više informacija kako da najbolje doniramo novac, vreme i zbanje da mi pomoć pogla da utiče širom Evrope i Srbije.

Njegovi roditelji i familija su čak povukli i lične kontakte kak bi se obezbedio priliv respiratora, tako da nema potrebe više govoriti koliko je ovo važan, veliki i velikodušan gest.

Inače, respiratori stižu iz Kine i delom iz Nemačke...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.