ĐOKOVIĆ NAJVIŠE GUBI ZBOG KORONAVIRUSA, FEDERER ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Potpuno neočekivan zaplet u teniskoj sezoni!
Nole, Rafa i Rodžer, Foto: EPA/Rob Prezioso/EPA/Nic Bothma

UF

ĐOKOVIĆ NAJVIŠE GUBI ZBOG KORONAVIRUSA, FEDERER ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Potpuno neočekivan zaplet u teniskoj sezoni!

Nadamo se da će ATP uspeti da pronađe neko rešenje koje će biti pravedno za svakog

Objavljeno: 13:30h

Novak Đoković je vezao 21 pobedu od početka ove sezone, pa je stoga on najveći "gubitnik" usled pandemije koronavirusa, smatra nekadašnji partner Danijela Nestora u dublu i jedan od najboljih dubl igrača svih vremena Mark Nouls.

Naime, on je igrao kao u najboljim danima karijere, kao mladić, ali sa iskustvom starog lisca, a nijedan drugi igrač nije se tako dobro zaleteo. Zbog toga, Nouls vidi otkazivanje Indijan Velsa, Majamija i Monte Karla kao nešto najgore što je moglo da mu se desi, ali uz to naglašava da misli da Srbin i iz toga može da izađe kao apsolutni pobednik.

- Ova pauza je baš loša za Novaka. Vezao je 21 pobedu, igrao senacionalno i pokazivao je znakove da, kao bi sve prošlo kako treba, mogao da završi sezonu bez poraza! Malo ko od tenisera može da ga pobedi. Ali, kada se sezona bude nastavila, Novak će krenuti onako kako je i stao. Čak je i izjavio da želi da završi 2020. bez poraza, a to je opaka poruka protivnicima - ističe čovek sa tri grend slema u karijeri.

foto: AP

Najviše od ove pauze će profitirati Rodžer Federer, koji je zbog povrede otkazao deo sezone na šljaci, a pošto ATP verovatno nikome neće oduzimati bodove iz prošle sezone sa tih turnira, on će ostati u borbi za sam vrh, a neće biti nadomak ispadanja iz Top 10.

Nadamo se samo da će krovna teniska federacija pronaći neki dobar način da "izniveliše" probleme nastale usled koronavirusa, ali tako da to bude pravedno za svakog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.