AMERIKANAC SRAMNO NAPAO ĐOKOVIĆA: Teniseri se udružili protiv Novaka!
Novak i Jelena Đoković, Foto: Zorana Jevtic

tenis je suspendovan

AMERIKANAC SRAMNO NAPAO ĐOKOVIĆA: Teniseri se udružili protiv Novaka!

Kako Đoković zna da je otkazano, a mi ne?

Objavljeno: 16:05h

Američki teniser Tejlor Fric napao je Novaka Đokovića i pridružio se Japancu Taru Danielu da najbolji reket sveta dobija informacije pre ostalih igrača na turu.

- Novak Đoković napustio je SAD pre nego što je odluka o otkazivanju turnira izglasana. On je već bio doneo odluku da ne želi da igra, pre nego što je ATP bilo šta odlučio - rekao je Fric.

Novakov kondicioni trener Marko Paniki postavio je fotografiju na kojoj se vidi da Đoković sa svojim timom ide nazad za Evropu, i to pre zvanične odluke o tome da se ATP tur suspenduje na šest nedelja.

Amerikanac smatra da je Đoković pre svih znao da će turniri biti otkazani zbog pandemije koronavirusa.

- Razgovarali smo na ogromnoj Vacap grupi koju imamo. Mnogi od tenisera iz Saveta igrača su se pridružili grupi i objasnili koja je bila njihova ideja, pitali su nas kakvo je naše mišljenje po tom pitanju. Razgovori na ovoj aplikaciji za komunikaciju ima neke različite igrače. Stvorena je pre godinu i po dana. Novak Đoković je napustio Sjedinjene Američke Države pre nego što je odluka doneta na osnovu dokaza. On je doneo ličnu odluku pre nego što je zvanično telo donelo. On nije želeo da igra. Ne znam da li je odluka doneta jednoglasno, ali Savet igrača poštuje sve igrače. I mnogi su želeli da prestanu - rekao je Tejlor Fric u intervjuu za "Tenis čanel".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.