ĐOKOVIĆ OKUPIO SRPSKE TENISERE NA BEVERLI HILSU: Među njima je bio i jedan ULJEZ! Koronavirus je bio glavna tema!
Srpski teniseri na zajedničkoj večeri na Beverli Hilsu, Foto: Printscreen/Instagram/tipsarevicjanko

kakva ekipa na okupu

ĐOKOVIĆ OKUPIO SRPSKE TENISERE NA BEVERLI HILSU: Među njima je bio i jedan ULJEZ! Koronavirus je bio glavna tema!

Sigurno su se pravili planovi i dogovori oko zauzimanja nekog stanovišta u vezi sa situacijom oko koronavirusa

Objavljeno: 11:16h

Teniseri i teniserke su ostali šokirani odlukom samo nekoliko dana pred početak Mastersa u Indijan Velsu da taj turnir bude odložen zbog pojave koronavirusa u južnoj Kaliforniji.

Većina učesnika je već uveliko stigla i pripremala se za prvi Masters sezone u kalifornijskoj pustinji, pa su ostali zatečeni odlukom da se turnir uopšte ne igra i sada moraju da menjaju svoje planove.

Ipak, slobodno vreme koje su dobili je bila prilika da se druže među sobom i najverovatnije i sami porazgovaraju o aktuelnoj situaciji izazvanoj epidemijom koja se širi svetom i koja utiče na sportske događaje.

Tako je Novak Đoković okupio srpske tenisere na zajedničkoj večeri u obližnjem Los Anđelesu, u jednom od najelitnijih naselja sveta, Beverli Hilsu.

Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nikola Čačić, Janko Tipsarević, a tu je bio i jedan uljez - Sten Vavrinka, veliki Đokovićev rival sa terena, ali i prijatelj i česti sparing partner na treninzima.

U njihovom društvu je bio i mlađi Novakov brat Đorđe, kao i kum Neven Marković i prijatelj Vlada Kaplarević.

- Nije li ludo ovo što se događa? Zasmišljam šta dalje sa ovom ekipom - napisao je Janko Tipsarević uz fotografiju sa večere.

Naredni turnir na kome bi trebalo svi oni da učestvuju jeste Masters u Majamiju za dve nedelje, međutim, pitanje je šta će biti, iako su iz ATP tura poručili da neće biti novih otkazivanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.