KAKVA IZJAVA ĐOKOVIĆA! Posle ovih reči o nepobedivosti DRHTAĆE CELA TENISKA PLANETA!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ali Haider

tako je!

KAKVA IZJAVA ĐOKOVIĆA! Posle ovih reči o nepobedivosti DRHTAĆE CELA TENISKA PLANETA!

Može li neko da ga zaustavi? Teško!

Objavljeno:

Novak Đoković je osvojio Dubai posle trijumfa nad Stefanosom Cicipasem i stigao do svog petog pehara u Emiratima.

Odmah posle meča je istakao da je veoma zadovoljan nedeljom koju je imao.

- Sjajna nedelja, nikada nije lako protiv Stefa. Imao sjajnu seriju, imao sam sreću da držim servis na početku. Bilo je neizvesno, iako sam dobio sa 2:0. Sjajna nedelja, želim svima da se zahvalim. Ovaj turnir dovodi najbolje igrače na svetu. I moj trener Goran je ovde osvojio pre nekoliko decenija. Sjano je videti velike šampoione koji dolaze.Hvala timu, hvala porodici. Klinci su mi ovde, bilo je divno. - rekao je Nole.

Otrkio je i čime je najzadovoljniji,

- Konstatnost me je zadovoljila. Konstantnost udaraca sa osnovne linije. Juče sam bio na ivici, moglo je lako da se desi da se ne borim ovde za trofej. Cenim ovaj trenuitak, mislim da sam igrao dosta dobro.

Potom je nahvalio i Grka.

- Mislim da je on više sadašnjost nego budućnost tenisa. Stefanos je već sada uspešan. Svakako je dobar igrač ali i sjajan momak i haritzmatičan. Doneće mnogo rtenisu u budućnosti - rekao je Nole, a zatim i dao prejaku izjavu o nepobedivosti:

- Jedan od ciljeva je da ostanem neporažen cele sezone - šalim se, ustvari ne šalim se! Korak po korak, tek je početak sezone. Imao sam sjajan start. Volim da igram na betonu, to je istorijski najbolja poddloga za mene - rekao je Nole.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.